• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Waarom een vloeistofdichte vloer in mijn garageHOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> WAAROM EEN VLOEISTOFDICHTE VLOER IN MIJN GARAGE

Indien u uw garagevloer gaat voorzien van een coating kunt u voor een product kiezen dat ervoor zorgt dat uw vloer vloeistofdicht wordt. Een vloeistofdichte vloer betekend niet dat deze zo dicht is als een zwembad maar houdt meer in dat deze een vochtvaste beschermlaag heeft tegen vocht, zuren, vetten, oliŽn of zelfs chemicaliŽn.
Wat is eigenlijk een vloeistofdichte vloer?
Een vloeistofdichte vloer zorgt ervoor dat de vloeistoffen die op de vloer terecht komen niet meer geabsorbeerd kunnen worden door de garagevloer. Daarmee blijft de vloer van binnen goed droog en is daarmee beter beschermd zodra deze intensief belast wordt. Daarnaast kunt u zich goed voorstellen wat er met de vloer, of erger nog de bewapening van de vloer, gebeurt zodra deze wordt aangetast door vochtproblemen, zuren of chemicaliŽn.


Een gietvloer in uw garage
Indien u de allerhoogste eisen stelt aan de vloeistofdichtheid van uw vloer dan is er meer ťťn product geschikt. Dat is een gietvloer. Deze dunne afdeklaag wordt direct over de vloer aangebracht en is meestal gebaseerd op polyurethaan of een epoxy systeem. Een gegoten epoxyvloer word in de industriŽle sector voornamelijk gebruikt omdat deze zeer goed geschikt voor zeer intensief gebruik en dat deze resistent is voor het gebruik van zuren en chemicaliŽn. Ook is de epoxyvloer geliefd in de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. Een epoxyvloer heeft een keiharde toplaag en is bijzonder goed schoon te maken.


Eigenschappen van een vloeistofdichte epoxyvloer
 • hoogwaardig
 • vloeistofdicht
 • antislip (ook onder natte omstandigheden)
 • hygienisch
 • eenvoudig en snel te reinigen
 • slijtvast
 • bestand tegen intensief loop- en rollend verkeer
 • bestand teggen chemiclien, olieŽn en vetten
 • geluiddempend
 • geschikt voor vloerverwarming
 • duurzaam

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube