• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Waarom uw houten vloer schuren en lakken?HOME >> ADVIES >> INFORMATIE OVER HOUTEN VLOEREN VERVEN >> WAAROM UW HOUTEN VLOER SCHUREN EN LAKKEN?

Waarom uw houten vloer schuren en lakken? Schuren is niet altijd het prettigste werk. U kunt geneigd zijn om het maar half te doen, u er populair gezegd met een Jantje van Leien vanaf maken. Toch is dit niet de beste benadering. Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw houten vloer en het eindresultaten van het lakken.


Uw houtenvloer schuren is erg belangrijk
Uw houten vloer schuren en lakken, het schuren is in de eerste plaats belangrijk voor de hechting. Het is belangrijk dat er zo weinig mogelijk oneffenheden zijn. Oneffenheden maken het loopvlak onregelmatig waardoor een laklaag gemakkelijk kleine scheurtjes kan krijgen. Deze zijn het begin van afbladderen. Ook kan er sneller vocht in uw houten vloer komen. Losse deeltjes als stof en splinters zullen eveneens de goede hechting tegengaan: ze verhinderen dat de lak in de vloer dringt. Daarnaast verzwakken ze het loopvlak sowieso al.


Houten vloer schuren en lakken - een optimaal resultaat
Kleine vloeroppervlakken kunt u met een handschuurmachine bewerken. Voor grote oppervlakken kunt u een professionele machine huren. U kunt overwegen het werk uit te besteden aan een vakman. Een vloer machinaal schuren is voor het lakken vaak beter. Hoe fijner u de houten vloer schuurt hoe mooier het effect van lakken zal zijn. Het oppervlak is mooi vlak en glad. De toplaag ligt er strak en goed gehecht op.


Leest u ook deze nuttige houtverf artikelen:

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube