• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloer Verven - Hoe Verf ik een Vloer?HOME >> ADVIES >> ALLES OVER VLOEREN EN VLOERVERF >> VLOER VERVEN - HOE VERF IK EEN VLOER?

Een vloer verven kan iedere doe-het-zelver mist de juiste stappen worden doorlopen (volgen van de technische datasheets voor ieder type vloercoating is essentieel). Anders dan soms bij wanden en hout met profielen, geeft een vloer geen bijzondere problemen mits u de voorschriften goed volgt. Toch zijn er enkele aandachtspunten bij het vloer verven waar u op moet letten.
 
 
Welke betonverf moet ik kiezen?
Uw vraag ‘Hoe verf ik een vloer?’ is dus niet zo gek, want er zijn verschillende vloeren. Ze zijn niet even vlak. Ze zijn mogelijk meer stoffig. Ze zijn poreus. We overleggen bij Vloeren-Coatings.nl altijd vrijblijvend met klanten over de situatie: welk vloerverf product is nodig om op de juiste manier de vloer te verven ook is essentiel om de juiste voorbereiding te treffen!? Goede vloerverf producten hebben we uiteraard in huis, maar hoe zit het met het voorwerk? Bij het vloer verven zijn een paar belangrijke zaken aan de orde. Het volgen van de technische voorschriften en de voorbehandelen van uw vloer is het meest belangrijke. Een egale vloer zorgt voor een mooi eindresultaat. Indien aanwezig: verwijder alle oude vloerverf resten door goed te schuren.
 
 
Schoonmaken van een betonvloer
Let op: voor het schuren altijd goed schoonmaken. Anders wordt vuil en vet in de vloer geschuurd. Dit kan met een ontvettende zeep. Een bezem, een emmer, afwasmiddel en een dweil zijn toereikend: schrobben en laten drogen. Het verfsysteem is verder eenvoudig. Overleg met vloerverf leverancier of een impregnant nodig is. Een voorbehandeling dekt het eventuele poreuze oppervlak af. Het kan nodig zijn nadien twee verflagen aan te brengen. Ook hier is het nodig om licht op te schuren en stofvrij maken. Belangrijk is het geheel goed te laten uitharden en na vijf-zes dagen pas maximaal te belasten... zie ook technische datasheet van het evt produkt.
 
 
Laat u adviseren door de betonverf specialist
Let op - Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Omdat het product veelal wordt toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, is de applicatie van de verfproducten altijd uw eigen verantwoordelijkheid. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Bij het vloer verven dient u altijd eerst grondig technische datasheet te bestuderen.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op
06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube