• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloercoating antislip – wat is dat?HOME >> ADVIES >> VLOERVERF - ALGEMEEN ADVIES >> VLOERCOATING ANTISLIP – WAT IS DAT?

Antislip past men vrij gemakkelijk toe met de betonverven van de Noorse firma Jotun. Vloeren-coatings.nl heeft daar veel ervaring mee. Daarbij verdient iedere betonvloer een eigen vloerantislip. Een trap of entree van een openbaar gebouw waar mensen met natte schoenen binnenlopen en een productiehal met veel watergebruik, zijn voorbeelden van veel slipgevaar en hebben een vloercoating met antislip nodig. Heel anders is een tentoonstellingsruimte waarvan de ingang vloerroosters heeft en zware kokosmatten. Daar kan de behandeling overbodig zijn. Door de ruime toepassingsmogelijkheden van de vloerverven dient u dus goed stil te staan bij hoe de ruimte wordt gebruikt.


Hoe voeg ik antislip toe aan mijn betonverf?
Een grondstof voor vloercoating antislip op betontoepassingen is gebakken zand. Dit is zand dat is verhit en daardoor verfijnd en verglaasd. Een ander materiaal is het bekende zilverzand. Het zand wordt doorgaans in de eerste verflaag ingestrooid. De tweede verflaag wordt dan zonder zand afgewerkt. Bij meer verlagen kunt u deze volgorde opschuiven. De bedoeling is dat de zandkorrels net genoeg door de oppervlaktelaag blijven ’heen prikken’. Een antislip vloer is wat lastiger schoon te maken. Vloeren-coatings.nl adviseert u bij de kleurkeuze van de betonverf. Het gebruik van de ruimte bepaalt welke vlekken het vaakst kunnen voorkomen. Een lichte, neutrale tint kan zijn aangewezen met het oog op verwijderen van vlekken.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube