• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloercoating in een bakkerijHOME >> ADVIES >> ALLE ARTIKELEN OVER VLOEREN VERVEN >> VLOERCOATING IN EEN BAKKERIJ

Op zoek naar een vloercoating voor uw bakkerij? Bedrijven in de voedingsmiddelen industrie hebben te maken met de strengste eisen op hygiënegebied. Dit geldt natuurlijk voor de productie zelf maar ook voor de omgeving waarin dat plaatsvindt. Een strakke en naadloze vloer die eenvoudig is in onderhoud, is dan een verademing.


Deskundig aangebrachte betonverf
Geregeld worden wij benaderd om mee te denken over de mogelijkheden voor het aanbrengen van een vloercoating voor bakkerijen. In een ambachtelijke bakkerij valt snel iets op de grond. Makkelijk schoonmaken is dus belangrijk. Meel, vet en water kunnen ook voor een spekglad oppervlak zorgen. Dit kan voor onveilige situaties zorgen. Een vloercoating bestaat uit een zorgvuldig geselecteerde en deskundig aangebrachte laag vloerverf. Een goede vloercoating voor een bakkerij is dan ook niet alleen bestand tegen vetten en vloeistoffen maar draagt ook bij aan de veiligheid van werknemers. Gelukkig is het niet moeilijk om de vloer te voorzien van een antisliplaag. Kortom ultieme grip onder droge en natte omstandigheden.


Een betonverf voor uw bakkerij
Onze vloercoatings zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij werken uitsluitend met duurzame, kras-, slijtvaste producten. Doordat de coatings in nagenoeg alle denkbare kleuren zijn aan te maken kunt u eenvoudig patronen of pictogrammen aanbrengen. Indien uw bakkerij een winkelruimte heeft, kan dit aantrekkelijk zijn. U kunt bijvoorbeeld uw logo op de vloer aanbrengen. Uw bakkerij beschikt op deze manier over een kras- en slijtvaste, duurzame vloer die zeer eenvoudig is in onderhoud. Een ander belangrijk aspect is dat onze coatings resistent zijn tegen de weekmakers van rubberbanden en wieltjes van transportkarretjes. Deze weekmakers hebben een zeer slechte invloed op andere vloersystemen.


Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube