• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloercoating voor een industriŽle vloerHOME >> ADVIES >> ALLE ARTIKELEN OVER VLOEREN VERVEN >> VLOERCOATING VOOR EEN INDUSTRIŽLE VLOER

Zoekt u de ideale vloeroplossing voor uw industriŽle vloer? Er is bijna geen enkele vloer die intensiever wordt belast dan de industriŽle vloer. Een vloercoating biedt een keiharde toplaag en maximale bescherming voor uw vloer. Vloeren met betonverf zijn sterk, veilig, bestemd tegen zeer zware belasting, eenvoudig in onderhoud en schoon in een handomdraai. Onze coatings worden toegepast in werkplaatsen, opslagplaatsen, parkeergarages, winkels, en zelfs in ziekenhuizen. Zie onze referenties.


De huidige situatie van uw vloer
Een vloercoating is voor veel industriŽle vloeren een perfecte en betaalbare toepassing. Wij helpen veel klanten door het geven van advies of het leveren van coatings voor de industriŽle vloer. Voordat u aan de slag gaat met de coating bepaalt u de huidige situatie van de vloer en maakt u een overzicht van de gewenste eisen. Het is zeer belangrijk dat de ondervloer in goede conditie is. U dient de vloer wellicht te reinigen, repareren, schuren, stralen of opruwen. Heeft u hierbij hulp nodig? Wij helpen u graag! Vervolgens bepaald u het type coating dat u wilt gaan aanbrengen. Een veel gekozen coating is de Prť Dekverf. Dit is een twee componenten epoxycoating op waterbasis. Met dit product beschikt u over de volgende belangrijke eigenschappen:
  • slijtvast
  • hoogwaardig
  • duurzaam
  • vloeistofdicht
  • eenvoudig en snel te reinigen
  • bestand tegen intensief loop- en rollend verkeer
  • bestand tegen chemicaliŽn, olie, zuren en vetten
  • bestemd tegen weekmakers van rubber banden
  • optie om antisliplaag aan te brengen

Betonverf is in vele kleuren te verkrijgen
Er zijn wel meer dan duizend kleuren mogelijk en wij maken iedere coating in de gewenste kleur. Welke kleur u ook kiest wij zorgen ervoor dat het voor elkaar komt. Door verschillende kleuren te gebruiken kunt u looppaden, gevaar signalen, route instructies of opslag locaties aangeven. In sommige gevallen is het nodig om een antislip laag aan te brengen. Dit kan op plekken waar veel met vloeistoffen wordt gewerkt en kans op slipgevaar ontstaat. U kunt desgewenst de vloer op specifieke plekken uitvoeren met gevarieerde mate van antislip.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube