• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Welke vloercoating kleuren zijn er?HOME >> ADVIES >> VLOERVERF - ALGEMEEN ADVIES >> WELKE VLOERCOATING KLEUREN ZIJN ER?

Bij de vraag uit welke kleuren vloercoatings uit kunt kiezen, biedt het systeem van RAL-kleuren een goede ondersteuning. Het RAL-systeem is oorspronkelijk in Duitsland ontwikkeld (RAL staat voor ReichsAusschuss für Lieferbedingungen). U kent de kleurenwaaiers in de verfwinkel en de doe-het-zelf-zaak. Dit zijn de RAL-kleuren. Alle schakeringen hebben een vaste code die over de hele wereld wordt gebruikt, waardoor het makkelijk is om kleur te communiceren. Een vergelijkbaar systeem is NCS.NCS komt uit scandinavie is veel uitgebreider.
De meeste producten uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Dit zijn er in totaal 1688.


Kleuren kiezen voor uw betonverf
De kleuren zijn op Internet te vinden, maar let op: de kleuren kunnen op ieder computerscherm wat verschillen. Dit ligt aan de instelling van de monitor, niet aan de kleuren zelf, want zoals gezegd: die liggen vast. Bij de juiste kleurkeuze van uw vloercoating gebruikt u liever een officiële RAL-waaier. Deze zijn met de grootste zorg gedrukt. Wij sturen u desgewenst een waaier toe (onder borgstelling van 25 euro). Welke vloercoating kleur u kiest is uw eigen beslissing. Wel zijn er veel voorkomende kleuren: Zilvergrijs (RAL 7001), Kiezelgrijs (RAL 7032), Lichtgrijs (RAL 7035), Agaatgrijs (RAL 7038), Venstergrijs (RAL 7040). Dit zijn neutrale kleuren die een vloer niet dominant maken in een ruimte.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube