• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloercoating voor uw magazijnvloerHOME >> ADVIES >> ALLE ARTIKELEN OVER VLOEREN VERVEN >> VLOERCOATING VOOR UW MAGAZIJNVLOER

Een vloercoating voor een magazijnvloer is een geval apart. Wat de beste vloercoating is voor uw magazijnvloer hangt af van waar het magazijn voor is bedoeld en welke activiteiten er plaatshebben. Een opslag van textiel is anders dan een bankarchief of een depot voor kleine graafmachines en ander landbouwmateriaal.


De belasting van een betonverf
Een belangrijk punt waarop magazijnen onderling verschillen is of erin gereden wordt. Zijn er heftrucks, komen er bestelwagens binnen? Is er ander rollend materieel? Banden bevatten namelijk weekmakers en die kunnen zich mengen met uw magazijnvloer. De beste vloercoating voor uw magazijnvloer is in dat geval een coating die resistent is. Zo niet, dan zou uw vloer als het ware oplossen, wat snel tot beschadigingen leidt.


Een goede magazijnvloer
Een secure analyse maken van de mate en de aard van de vloerbelasting is van belang bij de keuze van de juiste betonverf. Het doornemen van allerlei mobiliteit in uw magazijn is essentieel. Geloop van mensen is een vorm van vloerbelasting, het geschuif met kratten en stellingen is toch weer van een heel andere orde. Weer heel anders is de mogelijkheid of er chemicaliën gemorst zouden kunnen worden. De aard van de opgeslagen goederen en hun ‘mobiliteit’ telt dus ook mee bij de keuze van een goede magazijnvloer! Vloeren-coatings.nl heeft een ruime ervaring met alle soorten vloeren. Ook magazijnen hebben we van een verse en duurzame laag betonverf voorzien, onder meer deze bouwmarkt.


Voorbereiden van uw betonvloer
Onze ervaring is dat veel magazijnen in bestaande panden komen (bijvoorbeeld een wat ouder bijgebouw). Dan rijst de vraag wat er met de vloer moet gebeuren voor u een vloercoating kunt aanbrengen. Moet uw oppervlakte van tevoren geschuurd, gestraald of met de hogedrukreiniger afgespoten worden? Ook het antwoord op deze vraag is weer afhankelijk van meerdere factoren.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube