• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloercoating in de melkstalHOME >> ADVIES >> VLOERVERF - ALGEMEEN ADVIES >> VLOERCOATING IN DE MELKSTAL

U als agrarische ondernemer kent het klappen van de zweep. De vloer van de melkstal slijt snel en is op den duur steeds moeilijker schoon te maken. In een ruimte waar hygiëne een belangrijk aspect is wilt u dit te allen tijde voorkomen. Met een vloerencoating (toepassing van duurzame vloerverf) beschikt u over een keiharde beschermlaag die gemakkelijk is in onderhoud en eenvoudig is schoon te maken. Veel agrariërs zijn tegenwoordig bezig om nog meer verantwoord te ondernemen. Met onze coatings krijgt u een betaalbare vloer met een uitstekende uitstraling.


Betonverf zelf aanbrengen
Voordat u de keuze maakt voor welke toepassing controleert u eerst de bestaande vloer. Beton, anhydriet of zandcement zijn vloeren die wij vaak tegenkomen. Met de volgende stap bepaalt u op welke manier u de vloer gaat gebruiken. Mede daarmee maakt u de keuze voor het type coating. Wij staan u graag met raad en daar terzijde bij deze keuze. Desgewenst kunt u de coating zelf aanbrengen. Dat scheelt weer. Wij werken uitsluitend met A-merken waardoor u verzekerd bent van een duurzame en slijtvaste vloercoating.


Kleurkeuze van uw betonverf
De vloer van uw melkstal kan er jarenlang tegenaan. Er is geen vloer die eenvoudiger is in onderhoud. Daarnaast is het ook fijn als uw melkstal een lichte en prettige werkplek is. Voor u zelf maar ook voor uw dieren. Kleurenkeuze kan hierbij helpen, en onze vloercoatings zijn in alle mogelijke kleuren leverbaar. Ze zijn bovendien resistent tegen de weekmakers van rubberbanden of slangen. Overweegt u het aanbrengen een coating voor in de melkstal of heeft u vragen daarover? Onze specialisten helpen u graag verder of een eerlijk advies om de juiste keuze te maken.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube