• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloercoating voor uw showroomvloerHOME >> ADVIES >> ALLE ARTIKELEN OVER VLOEREN VERVEN >> VLOERCOATING VOOR UW SHOWROOMVLOER

Een vloercoating voor uw showroomvloer is in meerdere opzichten meer dan het overwegen waard. We noemen de volgende redenen:
  • De kosten
  • De duurzaamheid
  • Het onderhoud
  • Duur van het aanbrengen
  • Het uiterlijk
Iedereen heeft belang bij kwaliteit en verantwoord ondernemen. Het is voor een ondernemer extra mooi als een vloercoating voor zijn showroomvloer ook nog eens goedkoop is. Goedkoper dan de doorgaans grote ruimte met plavuizen bedekken. Vloeren-coatings.nl werkt uitsluitend met verven die hun slijtvastheid en duurzaamheid hebben bewezen. Dit zijn factoren die trouwens direct verband houden met kosten. Een duurzame vloer gaat vele jaren mee, dus er kan langer gewacht worden met opnieuw coaten.


Schoonhouden van een betonvloer
Het schoonhouden van de vloer is eenvoudig: dweilen. Desgewenst zet u een boenmachine in. De schilderwerken kunnen bij een goede bestaande ondergrond binnen enkele dagen worden uitgevoerd, hetgeen bij renovaties een kortere bedrijfssluiting kan inhouden. Erg aantrekkelijk is, is dat een vloercoating voor een showroomvloer op een eenvoudige manier een geheel eigen sfeer aan de ruimte kan geven. Vloeren-coatings.nl heeft de nodige ervaringen en creatieve ideeën.


Jotun betonverf
Wij zijn dealers van het bekende Noorse merk Jotun, dat kan bogen op goede testresultaten (ook onder barre Scandinavische omstandigheden) en voldoet aan de daar geldende strenge milieueisen. De Jotun-coatings zijn in alle kleuren leverbaar - anders dan de zogenaamde gietvloeren - en. de basiskleur kan worden opgefleurd met strooivlokken. En als u toe bent aan een wat andere presentatie aan uw cliënten, dan is dat gemakkelijk te realiseren. U kunt de coatings combineren met wanden en trappen (binnen en buiten) omdat vloeren-coatings.nl een ruim assortiment voert:
  • vloercoatings die geschikt zijn bij een lichte belasting (bijvoorbeeld een wand),
  • vloercoatings die meer aankunnen (voor vloeren waar redelijk wat gelopen wordt, maar niet extreem) en
  • diverse vloercoatings met hogere weerstanden, ook tegen chemische invloeden (bijvoorbeeld van autobanden in een showroom of van schoenzolen in hoog belaste loopgebieden).

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube