• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloercoating voor uw winkelvloerHOME >> ADVIES >> ALLE ARTIKELEN OVER VLOEREN VERVEN >> VLOERCOATING VOOR UW WINKELVLOER

Wat is de beste vloercoating voor een winkelvloer? Heeft u een winkel, dan weet u het antwoord zelf. Een deugdelijke coating kan letterlijk tegen een stootje, en is onderhoudsvriendelijk. De vloer moet eenvoudig te vegen, te dweilen en eventueel te boenen zijn. De keuze van een goede vloercoating voor winkels luistert bijzonder nou. Bovendien wilt u een duurzame vloer.
Betonverf voor beton, cementvlakken en anhydriet.
Een vloercoating voor een winkelvloer moet dus aan geheel andere eisen voldoen dan een vloercoating voor de woon- of slaapkamer thuis. Het is juist de optelsom van vereisten, die om een goede oriëntatie op de mogelijkheden vraagt. De vloercoatings van Vloeren-coatings.nl zijn geschikt voor ondervloeren van beton, cementvlakken en anhydriet. Wij zijn specialist in producten van Jotun, een Noorse merk met een gedegen reputatie. Hun verven zijn niet altijd goedkoop, maar wel zeer goed. Dit blijkt uit tal van vergelijkende onderzoeken. Veel mensen die eenmaal Jotun hebben gebruikt, willen hierna geen andere verf meer.


De oplossing voor uw winkelvloer
Als u een bestaand pand heeft betrokken, dan kunt u al gauw goed uit de voeten met onze producten. Zeker bij een renovatie heeft u als winkelier al veel geld moeten besteden. Wij bieden u betonverf, materiaal en service met een zeer concurrerende prijsstelling. We nodigen u graag uit tot een vergelijking met andere marktpartijen! Onze materialen van het wereldbekende Noorse Jotun zijn een perfecte oplossing voor uw vraag naar de beste vloercoating voor een winkelvloer. Wat goed is voor een winkel, is trouwens ook goed voor veel andere ruimten. Vergelijkbare gebruiksomstandigheden zijn bijvoorbeeld een expositieruimte, een huisartsenpraktijk, een openbare bibliotheek, een klaslokaal. Ook die vloeren worden druk belopen en moet schoon zijn én gemakkelijk schoon te houden.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube