• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Alles over Vloeren en vloerverf

HOME >> ADVIES >> Alles over Vloeren en vloerverf

Vloeren stellen allemaal hun eigen eisen. Het hangt sterk af van de ruimte en het doel waarvoor deze gebruikt af. Vloeren-coatings.nl vertelt waaraan u moet denken als u vloerverf aanbrengt in bijvoorbeeld winkels, showrooms, fabrieken, of gewoon thuis in de badkamer of op het balkon. Vloercoatings zijn meestal niet moeilijk aan te brengen. Maar u hebt langer plezier van het resultaat als u zich vooraf goed informeert. Onderstaande artikelen over diverse ruimtes en hun vloeren staan boordevol tips en advies voor wie vloeren gaat verven, thuis of op het werk. Komt u er niet uit, bel ons dan voor meer gratis informatie.
vloeren en vloerverf
  • meer advies
Welke vloerverf voor mijn vloer

Welke vloerverf voor mijn vloer?

Welke vloerverf moet ik gebruiken voor mijn vloer? Die vraag komt veel voor. Er zijn zoveel merken en soorten en zoveel verschillende ondergronden. Een oude houten vloer is geen vers gestorte betonvloer. Een garage vereist wat anders dan een keuken in een restaurant of een douchecabine.

more information
Vloeren en verf: een groot assortiment

Vloeren en verf: een groot assortiment

Vloeren en verf: Waar moet je op letten? Een goede vraag... ontdek de belangrijkste aspecten van een goede vloerverf.

more information
Vloer verven - Hoe verf ik een vloer?

Vloer Verven - Hoe Verf ik een Vloer?

Een vloer verven kan iedere doe-het-zelver mist de juiste stappen worden doorlopen (volgen van de technische datasheets voor ieder type vloercoating is essentieel). Anders dan soms bij wanden en hout met profielen, geeft een vloer geen bijzondere problemen mits u de voorschriften goed volgt. Toch zijn er enkele aandachtspunten bij het vloer verven waar u op moet letten...

more information
Hechtlaag / primer toepassen bij een nieuwe vloercoating

Hechtlaag / primer toepassen bij een nieuwe vloercoating

Wanneer moet ik een hechtlaag/primer toepassen bij een nieuwe vloercoating? Heeft mijn betonnen vloer een primer nodig? Deze vragen worden vaak gesteld. En inderdaad soms is een hechtlaag oftewel primer op een betonvloer echt noodzakelijk.

more information
Wat is een gietvloer?

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is de ideale oplossing voor wie een praktische en duurzame bescherming zoekt voor een bedrijfsruimte. Gietvloeren komen we tegen in de industrie, winkels, openbare gebouwen, showrooms, garages en soms zelfs thuis.

more information
Kantoorvloer verven: waarmee?

Kantoorvloer verven: waarmee?

Een kantoorvloer verven is niet iets waar een ondernemer naar uitkijkt. Maar het spreekt vanzelf dat het weleens moet gebeuren. Een kantoor moet een aangename werkomgeving bieden. Bovendien is het mogelijk dat ook klanten de vloer betreden.

more information
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube