• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Garagecoating voor vloeren van parkeergaragesHOME >> ADVIES >> ADVIES OVER GARAGEVLOEREN >> GARAGECOATING VOOR VLOEREN VAN PARKEERGARAGES

Met een garagecoating van Vloeren-coatings.nl geeft u de vloer van uw parkeergarage op eenvoudige wijze een uitstekende bescherming tegen olie, vet en vuil. Tevens geeft u de ruimte een veilige uitstraling waar u gebruikers zich op elk uur van de dag prettig vinden. Uw parkeergarage is niet langer een kille betonnen bunker maar een plaats waar mensen met een vertrouwd gevoel hun auto achterlaten.


Wat is precies een garagecoating?
Een garagecoating is betonverf toegepast in garages en andere betonnen ruimtes waar auto's en andere voertuigen zich bewegen. Het is een bijzonder duurzaam product dat vele jaren meegaat. Het is makkelijk schoon te maken en eenvoudig om aan te brengen. Natuurlijk is een garagecoating vloeistofdicht en bestand tegen weekmakers van autobanden. Het is mogelijk om voor de veiligheid van bezoekers en bestuurders een antisliplaag aan te brengen. U kunt er bovendien makkelijk patronen, rijrichtingen, routing instructies, pictogrammen en parkeervakken mee aanbrengen. Garagecoating voor vloeren van parkeergarages is in alle mogelijke kleuren leverbaar.


Welke soort coating voor een garagevloer
Vloeren-coatings.nl heeft vele jaren ervaring met dit product. U kunt het gebruiken bij nieuwbouw of renovatie. U kent uw gebruikers en omdat we allemaal weleens in een parkeergarage parkeren weten we hoe belangrijk een veilige uitstraling is. Een parkeerplek die voor een tevreden gevoel bij uw bezoekers zorgt leidt tot herhalingsbezoeken. Onze specialisten adviseren u graag over de vele soorten coatings, de kleuren en de mogelijkheden om een antisliplaag aan te brengen. Natuurlijk kunnen we u ook behulpzaam zijn bij het aanbrengen van de betonverf op de vloer van uw parkeergarage.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube