• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloeren en verf: een groot assortimentHOME >> ADVIES >> ALLES OVER VLOEREN EN VLOERVERF >> VLOEREN EN VERF: EEN GROOT ASSORTIMENT

Vloeren en verf: Waar moet je op letten? Een goede vraag... ontdek de belangrijkste aspecten van een goede vloerverf. ’Vloeren en verf: een groot assortiment’, is niks teveel gezegd. De toepassingsmogelijkheden van vloerverf-producten zijn dan ook talrijk. De eerste stap is een vloerenverf kiezen. Het belangrijkste is waar u de vloerverf toepast. Een vloer die gemakkelijk vuil wordt door olie is anders dan uw douchewand of keukenvloer.


Hoe zwaar wordt de vloer belast?
Bij de keuze uit het vloeren en verf assortiment is het belangrijk hoe de vloer wordt belast. Vloeren worden professioneel gebruikt (bedrijfsruimten) of particulier (thuis).Een supermarktvloer wordt zwaar belast en er komen elke dag honderden mensen. Ze vegen meestal niet hun voeten als ze binnenkomen en ze duwen winkelwagentjes. En het kan altijd gebeuren dat er iets op de grond valt. Het is dus belangrijk dat een vloer juist wordt opgebouwd van af het begin. Er moet dus ook een goede hechtlaag (primer) aangebracht worden voordat de daadwerkelijke verf er op komt.


Een slijtvaste Betonverf
Hoewel in een woning veel minder verschillende mensen lopen dan in een winkel, kan de belasting toch relatief groot zijn als gezinsleden veel tijd thuis doorbrengen en bijvoorbeeld met vuile schoenen rondlopen en veel met stoelen schuiven.Belangrijk is de twee verschillende termen ook uit elkaar te houden. Slijtvast en krasvast. Slijtvast zijn de coatings wel maar krasvast is een ander verhaal. Een steentje onder een schoen of een scherpe tafelpoot kunnen natuurlijk wel krassen teweeg brengen. Ook is een bureau mat onder de bureaustoel erg belangrijk. De vloer wordt daar altijd goed beschermt. Een Ikea bureau mat kost maar € 15,- en beschermd veel en je vloer blijft er mooi van. Een bedrijfshal, restaurantkeuken of liftschaft stellen weer andere specifieke voorwaarden aan de vloerverf / vloercoating. Op een magazijnvloer kunnen vorkheftrucks rondrijden, in op garagevloer auto's: dit zijn natuurlijk zware lasten die hoge eisen aan een vloer stellen. Daarnaast speelt de ondergrond mee. We denken bij vloeren en verf al snel aan een betonnen vloer. Betonverf is dan natuurlijk het ideale product. Maar wat als u een oude houten vloer hebt? U kunt hiervoor een houtcoating gebruiken, maar ook betonverf! Wilt u een oude tegelvloer opfrissen? Zelfs dan kan betonverf een oplossing zijn.


Een groot assortiment Betonverf
Een groot assortiment in vloerverf maakt het tot een extra aantrekkelijk materiaal. Het is gemakkelijk aan te brengen en op uw maat gesneden. U heeft snel eer van uw werk! Zeker gevoegd bij het feit dat we bij vloeren-coatings.nl altijd klaar staan met raad en daad. Uiteraard zijn er vele kleurschakeringen, grondverven en transparante afdeklagen. Vloeren-coatings.nl heeft voor u het assortiment overzichtelijk gemaakt. Bijvoorbeeld:

Leest u ook deze nuttige betonverf artikelen:

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube