• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Alle Artikelen over Vloeren verven

HOME >> ADVIES >> Alle Artikelen over Vloeren verven

Vloeren verven is voor de meeste mensen geen alledaagse klus. Velen hebben wel ervaring met muren schilderen, maar een vloer is toch wat anders. Vandaar onze tips. Vloeren-coatings.nl kent de wereld van vloeren en vloerverf van binnenuit. Vloeren verven is al jaren ons vak. Onze adviezen helpen u beslist een stapje verder. Hieronder vindt u een overzicht van artikelen met nuttige tips. Kies welk op uw situatie van toepassing is. Wilt u meer weten over vloeren verven, aarzel dan niet om ons te bellen. Ons advies is gratis en vrijblijvend.
vloeren verven advies
  • meer advies
magazijnvloer

De ideale vloerverf voor een magazijnvloer

Een magazijnvloer heeft lang niet altijd een vloerverf. De gebruikers kunnen (ruw) beton afdoende vinden voor het gebruik van de ruimte. Maar er zijn ook zeer goede vloerverf toepassingen voor magazijnvloeren.

more information
showroomvloer

Welke vloerverf voor uw showroomvloer

Vloerverf voor uw showroomvloer kan een volwaardig alternatief zijn voor tegels of gietvloeren. Nadeel van tegels kan zijn dat u het strakke naadloze effect mist. Gietvloeren vereisen vakmanschap, zijn duur en soms gaat er wat mis met de vloeistofdichtheid. Veranderingen en herstelwerkzaamheden zijn moeilijker dan bij een vloercoating.

more information
buitenvloer

Welke vloerverf voor uw buitenvloer

Een buitenvloer van hout of beton heeft meer te lijden dan een binnenvloer. De buitenvloer staat bloot aan grote temperatuursverschillen, inwerking van vocht en direct zonlicht met uv-straling.

more information
winkelvloer

Vloerverf voor uw winkelvloer

Vloerverf voor uw winkelvloer is een goede oplossing voor een aantrekkelijke afwerking van vloeren. Een vloer die glad is, gemakkelijk te reiniging en geheel naar eigen inzicht kan worden ontworpen. Lees meer...

more information
kantinevloer

Vloerverf voor uw kantinevloer

Vloerverf voor uw kantinevloer is het overwegen meer dan waard. Het is een vloerafwerking die relatief goedkoop is, makkelijk aan te brengen. Ontdek meer...

more information
badkamervloer

Coating voor de badkamervloer

Coating voor de badkamervloer, kan dat? Een badkamervloer is vaak betegeld. Dat is logisch omdat een badkamervloer nu eenmaal waterdicht moet zijn. Toch kan het idee wat achterhaald zijn. Vloercoatings voor badkamervloeren zijn sterk verbeterd.

more information
dierenkliniek vloeren

Vloercoating in een dierenkliniek

Is er een coating voor uw dierenkliniek vloer? Dergelijke vloerenstellen hoge eisen aan hygiŽne en nadrukkelijk moet worden schoongemaakt. Toch kan een vloerverf een goed alternatief zijn.

more information
Vloercoating in een fabriekshal

Vloercoating in een fabriekshal

Zakelijk gezien is een vloercoating een veel gekozen product als het gaat om de bescherming of aankleding van een bedrijfsvloer. Dit geld ook voor een fabriekshal.

more information
Vloercoating in een bakkerij

Vloercoating in een bakkerij

Op zoek naar een vloercoating voor uw bakkerij? Bedrijven in de voedingsmiddelen industrie hebben te maken met de strengste eisen op hygiŽnegebied.

more information
Vloercoating voor een industriŽle vloer

Vloercoating voor een industriŽle vloer

Zoekt u de ideale vloeroplossing voor uw industriŽle vloer? Er is bijna geen enkele vloer die intensiever wordt belast dan de industriŽle vloer.

more information
Vloercoating voor een kinderdagverblijf

Vloercoating voor een kinderdagverblijf

Is uw kinderdagverblijf toe aan een nieuwe vloer? Al gedacht aan een vloercoating? Er zijn goede redenen om geheel of gedeeltelijk voor een duurzame vloerverf.

more information
Vloercoating voor uw showroomvloer

Vloercoating voor uw showroomvloer

Vloercoating voor uw showroomvloer is in meerdere opzichten meer dan het overwegen waard. Wij zijn dealers van het bekende Noorse merk Jotun, dat kan bogen op goede testresultaten (ook onder barre Scandinavische omstandigheden) en voldoet aan de daar geldende strenge milieueisen.

more information
vloercoating voor uw winkelvloer

Vloercoating voor uw winkelvloer

Beste vloercoating voor een winkelvloer. Die kan letterlijk tegen een stootje, en onderhoudsvriendelijk is: eenvoudig te vegen, dweilen en eventueel boenen. De keuze van een goede vloercoating voor uw winkelvloer luistert bijzonder nou...

more information
vloercoating voor uw magazijnvloer

Vloercoating voor uw magazijnvloer

Een vloercoating voor een magazijnvloer een geval apart. De beste vloercoating voor uw magazijnvloer hangt af van waar het magazijn voor is bedoeld en welke activiteiten er plaatshebben. Een opslag van textiel is anders dan een bankarchief of een depot voor kleine graafmachines en ander landbouwmateriaal. Lees meer...

more information
Een epoxyvloer maakt u zelf

Een epoxyvloer maakt u zelf

Een epoxyvloer maken is niet zo moeilijk als u misschien denkt. Laat u niet afschrikken door de term epoxy: uiteindelijk praten we over een vloerverf. Echter wel een verf van een buitengewoon hoge kwaliteit die enige extra maatregelen vraagt bij het verwerken.

more information
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube