• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Welke vloerverf voor uw buitenvloerHOME >> ADVIES >> ALLE ARTIKELEN OVER VLOEREN VERVEN >> WELKE VLOERVERF VOOR UW BUITENVLOER

Een buitenvloer van hout of beton heeft meer te lijden dan een binnenvloer. Dit is een beslissende factor in de keuze van de juiste vloerverf voor uw buitenvloer. Zoals u weet staat een buitenvloer (bijvoorbeeld een terras of veranda) bloot aan grote temperatuursverschillen, inwerking van vocht en direct zonlicht met uv-straling. Dit betekent dat u het oppervlak nog beter dient te bewerken en af te werken dan bij een binnenvloer.


De belasting van een buitenvloer
Ook het gebruik van een buitenvloer kan meer belastend zijn: u verplaatst er bijvoorbeeld vaker metalen terrasmeubilair of de vloer is een stallingsplaats voor fietsen. Het kan ook uw parkeerplaats zijn, een vlonder naast een vijver of een looppad langs een zwembad. In alle gevallen moet de buitenvloer heel blijven en gemakkelijk schoon te houden. Ondanks een goede ondergrond en een goede afwatering, kan een vloer toch kapot gaan. De winter vormt een aanslag op uw buitenvloer als er water kan indringen dat bevriest. De uitzetting van het water leidt tot druk van binnenuit en dat leidt vroeg of laat tot scheuren en nog meer water doorlating. Felle en langdurige zon in de zomer kan de toplaag afzwakken met hetzelfde resultaat.


Zorg voor de juiste betonverf voor uw buitenvloer
Vloerverf voor een buitenvloer moet dus echt geschikt zijn voor het buitenklimaat. Onze Oxan Vloerverf is zo’n coating. Dit product zorgt voor een slijtvaste, naadloze en eenvoudig schoon te maken vloer. Deze vloerverf heeft geen problemen met de inwerking van gangbare reinigingsmiddel of lichte chemicaliën. Bovendien kunt u Oxan vloerverf op hout gebruiken.


Hoe kunt u het beste de betonverf aanbrengen?
Het aanbrengen gaat snel en gemakkelijk met roller, kwast of verfspuit. Al na twaalf uur kan de tweede laag erop en na 24 uur is het geheel hard genoeg om weer gebruikt te worden. Het is een duurzaam product. Met deze vloerverf kan uw buitenvloer er lang tegen. Wellicht is in de natuurlijke buitenomgeving geen geheel glad oppervlak nodig of zelfs ongewenst (denk aan gladheid na een regenbui). Zorgt er wel voor dat de vloer een goed gereinigd is van vet, stof en ander vuil voor een optimale hechting van de coating. Bladderende verf is altijd een gevolg van een matige voorbereiding!


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube