• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloercoating in een dierenkliniekHOME >> ADVIES >> ALLE ARTIKELEN OVER VLOEREN VERVEN >> VLOERCOATING IN EEN DIERENKLINIEK

De verf voor de dierenkliniekvloer moet uiteraard aan hoge eisen voldoen. De belasting van de vloer is hoog. Er komt bloed op terecht en urine een hoog zuurgehalte is altijd slecht voor een vloer. Er wordt door de dieren veel op gekrast met scherpe nagels. De grondige reiniging gaat doorgaans met hoge druk, terwijl het water niet in de vloer mag dringen. De toplaag moet met andere woorden kwalitatief vergelijkbaar zijn met keramische vloertegels. Interessant is echter dat het aanbrengen van een coating eenvoudiger en sneller gaat dan een gehele vloer betegelen. Het is praktisch en prijstechnisch aantrekkelijker. Maar het moet natuurlijk wel goed gebeuren.

Houtstapelbouw
Vloeren-coatings.nl heeft het product Scanofloor Clearcoat in het assortiment dat zeer geschikt is voor uw dierenkliniek vloer. Het is een oplosmiddelvrije tweecomponenten harde epoxy coating voor binnen en buiten. De coating is als harde slijtvaste toplaag geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, zandcement en anhydriet. Aantrekkelijk is dat deze vloerverf heel goed in meerdere lagen kan worden aangebracht en dus een grote laagdikte kan hebben. Bij zuigende ondergronden en anhydriet moet u altijd een primer toepassen.


Meerder mogelijkheden voor uw vloer
Scanofloor Clearcoat kan door de dikte en de uitharding de vloer van uw dierenkliniek uitvlakken en dus dienstdoen als egaliserende gietlaag. Er is een groot kleurenscala en de toplaag kan stroef of decoratief worden afgewerkt door instrooien. U kunt dus in hoge mate uw persoonlijke stijl in de dierenkliniek aanbrengen. Mocht uw dierenkliniek momenteel over een tegelvloer beschikken, dan wil dit niet zeggen dat u de hele vloer er eerst uit moet halen. Het is namelijk mogelijk om tegels te coaten. Het ligt aan de plaatselijke omstandigheden hoe goed dit gaat.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube