• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloerverf voor uw kantinevloerHOME >> ADVIES >> ALLE ARTIKELEN OVER VLOEREN VERVEN >> VLOERVERF VOOR UW KANTINEVLOER

Vloerverf voor uw kantinevloer is het overwegen meer dan waard. Het is een vloerafwerking die relatief goedkoop is, makkelijk toe te passen – met roller en kwast – en kan, afhankelijke van de verfsoort, zeer decoratief worden aangebracht in patronen of met sjablonen. Er wordt beweerd dat de beste ideeën en de prettigste samenwerking niet aan de vergadertafel ontstaan of op de werkvloer, maar bij de koffieautomaat en in de kantine. De ontspannen entourage maakt werknemers losser in denken en communiceren. Een vloer is een vast onderdeel van die entourage, wat de verf voor uw kantinevloer belangrijk maakt.

Professioneel vloerverf advies voor uw kantinevloer
Vloeren-coatings.nl kan u deskundig advies geven over welke vloerverf voor een kantine het meest geschikt is. Een kleine ruimte op een kantoor kent een andere vloerbelasting dan een bedrijfskantine van een grote industriële firma, een school is weer anders dan een ziekenhuis. Voorbeelden van varianten zijn dus: hoeveel mensen er komen, hoe lang ze er blijven, hoe ze zich gedragen, hoe ze geschoeid zijn, hoe hygiëne gegarandeerd is. Dit zijn factoren die bepalen aan welke eisen een vloercoating moet voldoen.


Welke betonverf kunt u gebruiken?
Voor u de vloer gaat verven met vloerverf, dient u te beslissen of u eventueel al aanwezige verflagen weghaalt. Er kunnen redenen zijn om dit te doen, maar voor een individueel antwoord neemt u het best even contact op met Vloeren Coatings. Afhankelijk van de intensiviteit gebruikt u de Trestjerner of de Pre Dekverf. Deze coatings zijn in alle kleuren verkrijgbaar en op voorraad. Jotun Trestjerner is een watergedragen slijtvaste 1 component vloercoating op basis van acrylaat/polyurethan. De verf is ook geschikt voor het toepassen van decoratieve verftechnieken. De Scanofloor Pre Dekverf (ook Predek vloerverf genoemd) wordt vooral toegepast op (kantine)vloeren waar een hygiënische slijtvaste en chemisch resistente coating noodzakelijk is. In alle gevallen kan in de toplaag wat antislip worden ingestrooid om uitglijden te voorkomen. Dit is geen overbodige luxe in een kantine waar weleens wat eten of drinken op de vloer terechtkomt. Een antisliplaag wordt verkregen door zand toe te voegen. Goed doseren is belangrijk.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube