• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloerverf producten - De Specialist adviseert

HOME >> ADVIES >> Vloerverf producten - De Specialist adviseert

Op zoek naar vloerverf producten? Wij delen met u onze kennis over de beste typen vloerverf, oliŽn en coatings. Wij draaien er niet omheen: wij vinden Jotun en Scanofloor de beste merken op dit gebied. Zij leveren vloercoatings van de hoogste kwaliteit. Soms zijn ze een tikkeltje duurder in aanschaf dan andere merken, maar door de grotere duurzaamheid vallen ze op de lange termijn juist goedkoper uit. De keus is ook groot.Bedenk hierbij dat vloerverven gebruiksartikelen zijn. Onderstaande artikelen vertellen u alles over de vloerverf producten die wij bij Vloeren-coatings.nl dagelijks gebruiken, tot grote tevredenheid van onze klanten.
Vloerverf producten
  • meer advies
Slijtvaste Betonverf - Waarom Oxan Vloerverf?

Oxan Vloerverf - De Slijtvaste Betonverf

Slijtvaste betonverf: u ontkomt er niet aan als u beton gaat verven. Beton is, net als steen, een goed bouwproduct. Het heeft een hoge hardheid en dus weerstand. Een materiaal bij uitstek geschikt voor vloeren die zwaar belast worden. De zware belasting kan bestaan uit gewicht. Vaker moet u denken aan frequente bewegingen op het vloeroppervlak. Slijtvaste betonverf is dan aan te bevelen.

more information
Jotun Oxan Olie - †Transparante Vloer Olie

Jotun Oxan Olie - †Transparante Vloer Olie

Jotun Oxan Vloer Olie is een transparante vloerolie die u op diverse vloeren kunt gebruiken. U kunt daar bij denken aan een betonvloer, cementvloer, cementdekvloer en stelconplaten. Ook een houten vloer kan als ondergrond dienen. Een ruimte met verschillende vloerdelen kunt u dus met ťťn transparante vloerolie behandelen.

more information
Jotun Oxan A/U - Binnen Vloercoating

Jotun (Oxan A/U) Trestjerner - Binnen Vloercoating

Jotun Oxan A/U Ė Binnen Vloercoating is een 1 component vloerverf op basis van acrylaat/polyurethan. Het is een interessant verfproduct als u een nieuwe beton of cementvloer wilt afwerken. Wat wordt de toplaag?

more information
Scanofloor Pantser - 2 Componenten Betonverf Epoxy Coating

Scanofloor Pantser - 2 Componenten Betonverf Epoxy Coating

Scanofloor Pantser is een oplosmiddelvrije 2 componenten harde epoxy coating voor de behandeling van vloeren binnen en buiten. Het is een product dat u diverse toepassingsmogelijkheden biedt. Maar de belangrijkste eigenschappen zijn dikte, hardheid, hechting en resistentie tegen veel chemicaliŽn en olies.

more information
Jotun Jotanol - Grondverf

Jotun Jotanol - Grondverf

Jotun Jonatol grondverf is een veelzijdige primer. Het is een grondverf die aan al uw verwachtingen voldoet: een basislaag die de ondergrond van uw toplaag isoleert en tegelijk voor een uitmuntende hechting zorgt tussen de toplaag en de ondergrond.

more information
Scanofloor Clearcoat - Transparante Betonverf

Scanofloor Clearcoat - Transparante Betonverf

Scanofloor Clearcoat is een watergedragen transparante 2 componenten polyurethaan betonverf in zijdeglans voor binnen en buiten. Het is echt een basisproduct voor alle wanden en vloeren waar een hygiŽnische, slijtvaste en chemisch resistente coating noodzakelijk is.

more information
Scanofloor Uniprimer - Betonverf Epoxy Primer

Scanofloor Uniprimer - Betonverf Epoxy Primer

Scanofloor Uniprimer (een betonverf epoxy primer) is een impregneermiddel. U weet dat er veel verschil kan zitten tussen vloeren door de oorspronkelijke aanleg, het gebruik en de leeftijd.

more information
Predek Vloerverf - Betonverf Epoxy Coating

Predek Vloerverf - Betonverf Epoxy Coating

Predek Vloerverf heeft net als alle andere producten van vloeren-coatings.nl een hoge slijt- en krasvastheid. Deze vloerverf combineert deze eigenschappen met een hoge resistentie tegen chemicaliŽn, zuren, olies en oplosmiddelen.

more information
Scanofloor Multiplamuur - Epoxy Plamuur

Scanofloor Multiplamuur - Epoxy Plamuur

Scanofloor Multiplamuur - Epoxy Plamuur is in de eerste plaats een middel om vloeren te repareren. U repareert beschadigingen door gebruik en scheuren die onverhoopt zijn opgetreden. Grote gaten en scheuren vult u mogelijk eerst gedeeltelijk uit met een cementmix. Op de plamuur zijn alle typen dekkende vloercoatings aan te brengen.

more information
Jotun Oxan Vloerverf - Buiten en Binnen Vloerverf

Jotun Oxan Vloerverf - Buiten en Binnen Vloerverf

Jotun Oxan Vloerverf voor binnen en buiten is een slijtvaste 1 component vloerverf. Deze verf heeft een andere basis dan Jotun Oxan A/U, namelijk synthetische harsen enolyurethan. De verf kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

more information
Zwembadverf - Snel en vertrouwd uw zwembad verven

Zwembadverf - Snel en vertrouwd uw zwembad verven

Op zoek naar zwembadverf? Met de juiste verf kunt u ook de vloer van uw zwembad een frisse beschermlaag geven, in de kleur van uw keuze.

more information
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube