• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Welke vloerverf voor uw showroomvloerHOME >> ADVIES >> ALLE ARTIKELEN OVER VLOEREN VERVEN >> WELKE VLOERVERF VOOR UW SHOWROOMVLOER

Waarom vloerverf voor uw showroomvloer? Simpel gezegd: het is een volwaardig alternatief zijn voor tegels of gietvloeren. En het is praktisch, mooi en betaalbaar. Tegelvloeren kunnen er prachtig uitzien, maar het nadeel van tegels is bekend: er is geen strak naadloos effect. Gietvloeren vereisen vakmanschap, zijn duur in aanschaf en soms gaat er wat mis met de vloeistofdichtheid. Veranderingen en herstelwerkzaamheden zijn moeilijker en kostbaarder dan bij een vloercoating.


De vele eisen voor een showroomvloer
In alle gevallen geldt: een showroomvloer moet strak zijn, mooi van kleur en ook weer niet te glad. Een te gladde vloer zorgt immers voor valpartijen bij bezoeker met verfijnde schoenzolen, zeker waar het vochtig is. Zo zijn er een aantal minimumeisen: betaalbaar, makkelijk aan te brengen, duurzaam, veilig, decoratief. Met andere woorden: een vloer die voor ondernemer én klant aantrekkelijk. En we dienen erop te letten dat de aanwezige producten goed uit de verf komen! Daar komt bij dat veel showrooms tegenwoordig zijn voorzien van vloerverwarming. Ook dit stelt zijn eisen.


Een ideale betonverf voor uw showroom
Vloeren-coatings.nl beveelt voor de showroomvloer de Pre Dekverf van Scanofloor aan, ook wel Predek vloerverf genoemd. Dit is een watergedragen 2 componenten epoxy coating. De chemische resistentie is hoog en de toplaag vloeistofdicht, waardoor de kans op blijvende vlekken minimaal is. Predek is in alle kleuren leverbaar, u kunt naar eigen smaak kiezen en combineren. U vindt voor uw vloer dus ook altijd kleuren die passen in het totaalontwerp. U kunt bijvoorbeeld makkelijk kleurschakeringen aanbrengen en motieven: een showroom kan zo een echte designvloer krijgen. Dat kan alleen met vloerverf. Als uw showroom geen gladde vloer heeft, dan is een schraplaag nodig. Dat is een tussenlaag voor egalisering, afsluiting van de ondergrond en een goede hechting met de verflaag. Daarna kan de Predek vloerverf worden opgebracht in 2 lagen. Verven kunt u desgewenst zelf, voor de schraplaag heeft u mogelijk een ervaren ambachtsman nodig. Antislip toevoegen aan de toplaag is mogelijk.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube