• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloerverf voor uw winkelvloerHOME >> ADVIES >> ALLE ARTIKELEN OVER VLOEREN VERVEN >> VLOERVERF VOOR UW WINKELVLOER

Betrekt u een nieuw winkelpand, dan is het goed te weten dat een verse betonvloer verven na zes weken kan worden geschilderd. Hierin zijn wat afwijkingen mogelijk, al naar gelang de dikte van de vloer. Voordat u gaat coaten, moet u eerst de cementsluier weghalen. Dit is het stof dat achterblijft op nieuwe vloeren. U gebruikt hiervoor een harde bezem. Tevens dient u de vloer op vocht te controleren. Dit doet u door een stuk plakband op de vloer aan te brengen. Is deze na 24 uur een beetje nat, adviseren we u om met vloeren-coatings.nl contact op te nemen voor nader overleg. Zit uw winkel in een pand dat al langer in gebruik is, moet u ervoor zorgen dat de betonnen vloer vóór het schilderen schoon en vetvrij is. Schrobben met zeep of een speciaal reinigingsmiddel is aangewezen.


Vloerverf producten voor uw winkelvloer
Eén van de producten van vloeren-coatings.nl is (Oxan Olie) tegenwoordig Scano vloerolie. Deze vloerverf voor uw winkelvloer (of ook wel vloercoating genoemd) biedt u een zeer sterke, slijt- en krasvaste toplaag. De scano vloerolie dringt diep door in de vloer en hard uitstekend uit. De olie is bovendien gemakkelijk aan te brengen en prijstechnisch zeer interessant. We geven u hierover telefonisch graag alle informatie. Een dekkende variant vloerverf Trestjerner is wat duurder, maar dan zijn alle denkbare kleuren voor uw vloer beschikbaar. Met Trestjerner zijn ook gemakkelijke kleuren te combineren, zodat u de vloer een eigen design kunt geven. Hoewel een winkelvloer meestal bij voorkeur egaal en rustig is, kan een bepaalde vlakverdeling tussen afdelingen gepast zijn. Een persoonlijke tint is in de detailhandel met al zijn concurrentie almaar belangrijker. U kunt de toplaag extra afharden met een PU-laklaag.


De ideale vloerverf voor uw winkel?
Onze vloerverf producten vormen een alternatief voor diverse gietvloeren die per m2 aanzienlijk duurder zijn. We hebben voor elke oplossing een product. Komt u er niet uit, win dan advies in. Van belang is dat een betonnen vloer die geverfd is, gemakkelijk is bij te werken. Er kunnen op looppaden sleetse plekken ontstaan, een zwaar vallend voorwerp geeft een beschadiging, er ontstaan onverhoopte vlekken. Met kwast en roller, en zonodig een beetje vulmiddel, ligt uw vloer er direct weer netjes bij!


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube