• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Wat is een goede belijningsverf?HOME >> ADVIES >> BELIJNINGSVERF - WAT U MOET WETEN >> WAT IS EEN GOEDE BELIJNINGSVERF?

Wat is een goede belijningsverf voor bedrijfsruimten, parkeerplaatsen, magazijnen en sportzalen? Er zijn veel aspecten waarnaar gekeken kan worden. Het belangrijkste wat een goede belijningsverf onderscheidt van andere verfproducten is de duurzaamheid. Die moet enorm hoog zijn. Een eenvoudige muurverf wordt nauwelijks belast, een vloerverf daarentegen veel meer, en in wezen valt belijningsverf in de laatste categorie. Toch moet verf voor belijning tegen nog meer stootjes kunnen dan een betonverf die u bijvoorbeeld in de huiskamer of op kantoor op de vloer aanbrengt.


De belasting van een belijningsverf
Denk maar eens aan de vloerbelasting. Die kan, afhankelijk van de locatie, bestaan uit personenauto's, vrachtwagens, vorkheftrucks, verrijdbare stellingen, pallets. De lijst is lang en dan zwijgen we nog over de vele voeten die er overheen lopen. Daar komt nog een factor bij: het weer. Is de belijning beoogd voor buiten, moet er rekening worden gehouden met zonlicht, hitte, kou, regen, sneeuw en ijs.


Een uitstekende belijningsverf voor uw vloer
Een specifiek punt zijn de weekmakers in autobanden. Dit chemische product tast de afdeklaag van de ondergrond aan en dus is het belangrijk dat verf resistent is tegen weekmakers. Ook andere chemicaliën kunnen schade aanrichten. Bij het bepalen wat is een goede belijningsverf, moet bij al het bovenstaande worden stilgestaan. Vloeren-coatings.nl heeft een  belijningsverf in het assortiment die met deze factoren raad weet. De verf is in alle RAL kleuren leverbaar zodat deze voor elk doel is te gebruiken. Omdat de droogtijd kort is en het aanbrengen eenvoudig, hoeft het gebruik van de ondergrond niet langer te worden onderbroken dan perse nodig. Na menging van de belijningsverf  kunt u de verf 4 uur lang verwerken. Zodra het is aangebracht kan er na 90 min alweer met auto's overheen gereden worden.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube