• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Wegen belijning met verfHOME >> ADVIES >> BELIJNINGSVERF - WAT U MOET WETEN >> WEGEN BELIJNING MET VERF

Om rijstroken te markeren wordt meestal, maar niet altijd verf gebruikt. De kwaliteit van deze belijningsverf moet zeer hoog zijn. Het gebruik is immers buitengewoon intensief. Er rijden elke dag ontelbare auto's overheen, het wegdek staat permanent bloot aan alle mogelijke weertypes, en ook licht en zon hebben een grote invloed op de duurzaamheid van de wegmarkering. Wegen belijning met verf wordt, als het om grote afstanden gaat, meestal aangebracht door een speciaal hiervoor uitgeruste vrachtwagen. Een dergelijke truck is uitgerust met honderden liters verf, opgeslagen in vaten. Via slangen die onder luchtdruk staan wordt het verfproduct op de juiste plaats gespoten, eventueel samen met reflectiemateriaal.


Een belijningsverf voor vele toepassingen
Voor kleinere oppervlakken is airless spuiten een mogelijkheid die, mits goed toegepast, een even goed resultaat brengt. Vloeren-coatings.nl heeft een uitstekende belijningsverf in het assortiment die speciaal is ontwikkeld voor gebruik op wegen. Deze verf heeft als grote pluspunt een zeer korte droogtijd: absoluut cruciaal om het verkeer niet langer te hinderen dan strikt noodzakelijk. Natuurlijk is deze aantrekkelijk geprijsde belijningsverf bestand tegen schadelijke stoffen en gaat het product zeer lang mee. De verf is ook geschikt voor gebruik in magazijnen, gymzalen, fabriekshallen, hangars en parkeergarages.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube