• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Welke vloercoating moet u kiezen?HOME >> ADVIES >> VLOERVERF - ALGEMEEN ADVIES >> WELKE VLOERCOATING MOET U KIEZEN?

Welke vloercoating moet u kiezen? Wie een vloercoating overweegt, komt voor die vraag te staan. En ook of de keuze moet vallen op een 1 of 2 component vloercoating. Bij welke vloercoating u moet kiezen staat vloeren-coatings.nl u graag bij met advies. Graag zien we onze klanten met een duurzaam resultaat van hun werk en investering. Hier zetten we de vloercoatings uit ons hoofdassortiment op een rij. Dit geeft u alvast een beeld van waar u op let bij welke vloercoating u kiest.

Jotun Trestjerner als betonverf
Wilt u een mooie vloercoating die gemakkelijk is aan te brengen? En u wilt deze in een ruimte waar niet zoveel vloerbelasting is, dan adviseren wij u Jotun Trestjerner – een watergedragen 1 component vloercoating voor binnengebruik die zich kenmerkt door een goede krasvastheid. Deze is verkrijgbaar in bijna alle kleuren en tevens geschikt voor decoratieve technieken. Geschikt voor thuis, maar ook voor onder meer trappenhuizen, balkons en  kelders. Zoekt u een zeer slijtvaste vloerverf voor zowel binnen als buiten die zonder problemen zwaarder belast kan worden? Dan adviseren wij u Jotun Oxan Vloerverf - ideaal voor fabrieksvloeren, showrooms en andere bedrijfsruimten. Wilt u een slijtvaste coating in zijdeglans voor binnen en/of buitengebruik? Dan raden we u Scanofloor Clearcoat aan, een blanke 2 componenten betonverf van absolute topklasse. Werkt u liever met een watergedragen product of zoekt u juist een coating die zéér goed bestand is tegen chemicaliën? Dan adviseren wij u Scanofloor Pre Dekverf, een 2 componenten epoxy vloercoating van uitstekende kwaliteit.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube