• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Welke vloerverf voor mijn vloer?HOME >> ADVIES >> ALLES OVER VLOEREN EN VLOERVERF >> WELKE VLOERVERF VOOR MIJN VLOER?

Een vloerverf is verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten, vele van deze vloeren worden toegepast in de industrie. Maar ook bijvoorbeeld voor uw woonkamer of badkamer kan dit een prima oplossing zijn. Een vloerverf kan tegen een stootje en is slijtvast. Hierdoor gaat deze jaren mee. Wilt u een andere kleur op uw vloer dan schildert u de vloer gewoon weer over. Wilt u liever een transparante vloerverf? Ook dat is mogelijk bij vloeren-coatings.nl


Welke vloerverf moet ik kiezen?
Welke vloerverf voor mijn vloer? Die vraag komt bij vloeren-coatings.nl veel voor. Er zijn zoveel merken en soorten en zoveel verschillende ondergronden. Een oude houten vloer is geen vers gestorte betonvloer. Een garagevloer vereist wat anders dan een keukenvloer in een restaurant of een douchecabine. Het is dus erg belangrijk dat u de juiste vloerverf kiest voor de juiste toepassing. Bovendien is het belangrijk hoe de toestand is van de ondergrond. Wat is het vochtgehalte, zitten er scheuren in het beton en moet dat misschien opgevuld worden? Een beschadigde betonvloer of een sterk vervuilde houten vloer vragen om een andere behandeling voor optimaal resultaat dan een fraaie nieuwe goed afgewerkte vloer. Maar vers hout is geen vers beton.


Voor welke toepassing gaat u de vloerverf gebruiken?
Waar u vervolgens de vloerverf gebruikt is dan een tweede dimensie. Wordt er motorolie gemorst, veel gelopen, heel veel gelopen? Of wordt er bijvoorbeeld gereden met een vorkheftruck? De wijze waarop verf hecht, de kleur- en slijtvastheid (o.a. 1 of 2 componenten vloerverf), de bewerkbaarheid van ondergronden: bij vloeren-coatings.nl krijgt u vloerverf uitsluitend met een goed advies. Wat u met de vloer gaat doen – de functionele ruimte – is doorslaggevend. Hoe stoot- en slijtvast moet uw vloerverf zijn? Het antwoord op al die vragen weet u vaak zelf, maar welke verf hoort erbij?


Vloeren-coatings geeft u advies
Vloeren-coatings.nl voert een klein maar hoogkwalitatief assortiment dat elke behoefte dekt. Hierdoor zijn we in staat om altijd de meest geschikte betonverf te adviseren voor uw situatie. En niet alleen verf. We leveren ook impregneermiddelen (primers) en vloerolie. Wist u trouwens dat de meeste betonverf - ondanks de benaming - ook prima te gebruiken is op houten vloeren? In ons assortiment vertrouwen wij op de merken Jotun en Scanofloor, dit zijn verven die ontwikkeld zijn in Scandinavië, een gebied waar het barre klimaat en een ingebakken doe-het-zelfmentaliteit de mensen extra bewust heeft gemaakt van het belang van sterke vloeren.


Leest u ook deze nuttige betonverf artikelen:

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube