• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Een witte vloer met betonverf?HOME >> ADVIES >> VLOERVERF - ALGEMEEN ADVIES >> EEN WITTE VLOER MET BETONVERF?

Een witte vloer met betonverf? Geen probleem met de juiste betonverf. U gebruikt dan bijvoorbeeld Jotun Oxan trestjerner vloerverf. Met een stevige roller aan een steel rolt u de verf uit. Voor één laag is 1 liter per 8m2 nodig - uitgaande van twee lagen verbruikt u dus 20 liter voor een vloer van 80m2. Bij hout is het van belang om de noesten voor te behandelen met een primer en daarna de gehele vloer 1x in de primer te zetten. Zo voorkom je dat de noesten of de uitvalstoffen van het hout door de eindlaag heen komen. Zo blijft u vloer mooi wit. De Trestjerner zal niet vergelen en blijft kleur echt. Mits u natuurlijk af en toe de dweil erover haalt. Uiteraard doorloopt U de standaard procedure voor schilderklussen: inspectie ondergrond, losse delen of oude lagen verwijderen, stof- en vetvrij maken. Wellicht opschuren. Bij zuigende, poreuze ondergronden is een primer nodig. Dit is een voorstrijkmiddel dat de uiteindelijke verf beter doet hechten.


In welke kleur kiest u uw Betonverf?
Onze Jotun-kwaliteitsproducten zijn leverbaar in zeer veel kleuren. We hanteren het RAL-kleurcodesysteem. Iedere kleurschakering heeft een nummer. Zo is verkeersrood gecodeerd als RAL 3020 en mosgroen als RAL 6005. U kent de codes van de bekende kleurenwaaiers in uw verfwinkel. Ook vindt u de kleuren terug op onze site maar u kunt ook op ralkleuren.com kijken. De codes zijn er om te begrijpen welke kleur we bedoelen. Dat is van belang bij mengen en bijkopen. Waarom we praten over mengen als we het over wit hebben? Omdat er verschillende typen wit zijn. Ook bij alleen wit komen er extra wit pigmenten bij. De kleur wit wit is moeilijker dekkend te krijgen en moet vaak 3x geschilderd worden om een dekkend effect te krijgen. Dus is het belangrijk dat u de code kent als u kiest voor een witte vloer met betonverf. Het ene wit neigt bijvoorbeeld naar beige (RAL 1001), crème (RAL 9001) of naar ivoor (RAL 1015). Wij zien de meeste afzet in helder en meest gekozen wit (RAL 9010). Neem even contact met ons op als uw vloer wordt gebruikt voor zeer speciale toepassingen. Wij kunnen dan helpen met het kiezen van de juiste vloerverf / betonverf en ook even kijken of die in in het wit te verkrijgen is.


Hier vind u meer nuttige informatie over betonverf


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube