• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Zelf vloercoating aanbrengenHOME >> ADVIES >> BETONVERF - TIPS EN ADVIEZEN >> ZELF VLOERCOATING AANBRENGEN

Zelf een vloercoating aanbrengen kan van toepassing zijn op particuliere ruimtes als een garage of balkon en op grote, industriële werkplaatsen en showrooms. Door de eenvoudige werkwijze heeft u gauw eer van uw werk! Waar hebben we het dan over? De eerste stap is het schoonmaken. De vloer moet ontvet worden, goed gereinigd en geschuurd. In het algemeen kunt u hiervoor gangbare schoonmaakmiddelen gebruiken. Een goede voorbereiding kan u een hoop kopzorgen besparen. Hierna kan, indien nodig, een impregneermiddel worden aangebracht. Uw verfleverancier kan u hierover adviseren.


Welke betonverf gaat u gebruiken?
Is dit eenmaal gebeurd, volgt het echte schilderwerk. De meeste vloercoatings zijn na een paar uur overschilderbaar. De ondergrond vergt enige aandacht: een nieuwe vloer moet droog zijn en uitgehard. Bij bestaande vloeren moet wellicht de oude verf verwijderd. Vloeren-coatings.nl geeft u graag professioneel advies. Bij het zelf aanbrengen van een vloercoating adviseren wij u ook vrijblijvend over de geschikte coating. Dat hangt in hoge mate af van het gebruik van de ruimte: is er een zware belasting, zijn er chemicaliën in gebruik, is antislip nodig, zijn er decoratieve vereisten? Uiteraard heeft iedere coating een uitgebreide productbeschrijving en een gebruiksaanwijzing. Het is belangrijk dat u de aanwijzingen goed leest en opvolgt. Komt u er niet uit? Ook tijdens uw werkzaamheden kunt u altijd bellen met vloeren-coatings.nl.


Betonverf bij vloeren-coatings
Onze vloercoatings zijn, als u prijs en prestatie vergelijkt, voordelig ten opzichte van bij Sigma, Wijzonol, Sikkens, etc. Wij zijn niet gebonden aan merken, maar we hebben er wel vele getest. Onze vloercoatings van topmerken als Jotun en Scanofloor hebben een zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding en zijn bij meerdere vergelijkende onderzoeken als beste getest. Een duurzaam en fraai ogend resultaat is gegarandeerd.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube