• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Een Zwarte Vloer met BetonverfHOME >> ADVIES >> BETONVERF - TIPS EN ADVIEZEN >> EEN ZWARTE VLOER MET BETONVERF

Een zwarte vloer kan om esthetische redenen wel heel erg mooi uitkomen in bijvoorbeeld een woonkamer. Zeker met contrasterende kleuren kunnen we spreken van een stijlvol en sjiek interieur. Een zwarte vloer met betonverf heeft ook als voordeel dat het zich met alle andere kleuren gemakkelijk laat combineren. Zwart is, net als wit, neutraal. Het is met vrijwel alle kleuren te combineren en heeft de kwaliteit zichzelf "onzichtbaar" te maken. Wit en zwart leiden niet af. In een werkplaats of bedrijfshal kan zwart (met een zijdeglans toplaag) juist bedoeld zijn rustige werkomgeving te creëren en bepaalde soorten vuil niet zo in het oog lopen. Zo mag een autowerkplaats met een witte vloer toch zeer uitzonderlijk genoemd worden. Door de vloer zwart te verven ontstaat er een passend concept met de activiteiten die er plaatshebben.


Een zwarte vloer met betonverf - doe het zelf!
Een zwarte vloer verven met een betonverf is voor een beetje handige doe-het-zelver geen onoverkomelijk probleem. Het is natuurlijk zaak de bekende procedure te volgen die bij alle schilderwerken worden doorlopen: de technische datasheets van het desbetreffende product lezen, goed schoonmaken, eventueel opschuren en voorstrijken. Wellicht zijn kleine reparaties aan de vloer nodig.De predek vloerverf is dan ook het juiste product voor een garagevloer donker of zwarte vloeren zijn dan ook niet ongebruikelijk in de garagewereld. Bandensporen van het rubber zijn dan niet of nauwelijks te zien.


Welke betonverf producten kunt u gebruiken?
Wilt u ook een zwarte vloer met betonverf? Bij Vloeren-coatings.nl verkopen we veel zwart met de verfcode RAL 9005 (Jotun Trestjerner). Varianten zijn antraciet grijs (RAL 7016) en zwartblauw (RAL 5004). Na de voorbereidingen kunt u zelf eenvoudig vloeren zwart verven, met een roller aan een steel. U heeft ongeveer 1 liter op 8m2 nodig voor 1 laag. Een vloer van 80m2 verbruikt, bij twee lagen, dus 20 liter. Mocht u zwart willen combineren met een andere kleur, dan is dit ook mogelijk. De betonverf producten van Jotun zijn zonder meerprijs in vrijwel elke kleur leverbaar.


Leest u ook deze nuttige artikelen over betonverf


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube