• ADVIES

betonverf advies en producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Zwembadverf - Snel en vertrouwd uw zwembad vervenHOME >> ADVIES >> VLOERVERF PRODUCTEN - DE SPECIALIST ADVISEERT >> ZWEMBADVERF - SNEL EN VERTROUWD UW ZWEMBAD VERVEN

Op zoek naar zwembadverf? Met de juiste verf kunt u ook de vloer van uw zwembad een frisse beschermlaag geven, in de kleur van uw keuze.

Voordat u verf bestelt en gaat schilderen, is het belangrijk de staat van uw zwembadvloer nauwgezet te controleren. U moet weten welk type verf in het verleden is gebruikt en of er beschadigingen aan de binnenkant van het bad zijn.

Moet het zwembad helemaal opnieuw worden geschilderd, zult u de oude laag eerst moeten verwijderen. Hiervoor zijn meerdere methodes. Zandstralen en etsen is het meest gebruikelijk en effectief. Uiteraard moet u ook reparaties uitvoeren, waar nodig. Hiervoor bestaan vulmiddelen. Het spreekt vanzelf dat die vochtbestendig moeten zijn.
 
Twee soorten zwembadverf
 
Is dit eenmaal gedaan, staat u voor de keuze. Moet u een 1-component zwembadverf gebruiken of een zwembadcoating van 2 componenten aanbrengen?

Bij de keuze van verf voor uw zwembad speelt de grootte en het gebruik van het bad een rol. Is het een volwaardig zwembad waar velen gebruik van maken of is het eerder een speel- of siervijver? Twijfelt u, raden wij aan om contact met ons op te nemen voor advies.

Vista zwembadverf, een product dat wij graag aanbevelen, is zowel met 1 als 2 componenten leverbaar. In de 1-componentsversie gaat het om een chloorrubberverf die voor diverse badtypes gebruikt kan worden. Deze verf is waterbestendig, weervast en gemakkelijk te verwerken. Chloor is geen probleem. Het is geschikt voor baden die grondig gereinigd worden en het kan tegen temperaturen tot 80 graden. Deze verf is echter niet bestand tegen olie en vetten. Het verbruik ligt op 7 vierkante meter met 1 liter.

De 2-componentenverf heet Vista 2K PU en wordt toegepast in grote zwembadsystemen en bassins van polyester en beton. Deze Vista zwembadverf droogt zeer snel en vereelt niet. De verffilm heeft een zeer hoge hardheid. Het product is in alle RAL- en NCS-kleuren leverbaar. Met één liter schildert U 7m2.

Met deze twee producten van Vista kunnen 95 procent van alle zwembadvloeren geverfd worden. Mocht er iets niet duidelijk zijn, komen wij graag bij u poolshoogte nemen.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist Martijn Frie voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube