• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Betonverf Projecten - Inspiratie en Ideeen

HOME >> UITVOERING

Voor elke situatie is er een andere betonverf oplossing. Door de jaren hebben we aan vele verschillende projecten vloerproducten geleverd. Deze betonverf projecten kunnen een inspiratie bron vormen voor uw eigen betonverf project. Met plezier adviseren we u over uw situatie en evt aanvullende zaken waar u ook aan moet denken. U kunt hierbij denken aan vloer-inspecties, gereedschap, onafhankelijke schildersbedrijven met ervaring. Betonverf projecten zijn kostbaar... vraag ons gerust om advies.
Bekijk onze Betonverf Projecten
  • meer uitvoering

Projecten - Betonverf Verven

Hier vind u een aantal vloerverf projecten waar vloeren-coating bij betrokken is geweest. Elk project is zorgvuldig aangepakt door klant zelf of schildersbedrijf en dat is te zien aan het resultaat. Sommig projecten kunnen erg complex zijn en het is dus van belang dat er goed wordt besproken wat de wensen zijn van de klant.

more information

Projecten - Vloerverf

Een vloerverf voor een woonboot? Bij deze projecten vind u van alles wat. Er zij grote verschillen tussen de verschillende vloeren. Laat u dus goed adviseren over producten voordat u zelf aan de slag gaat of met uw applicateur. Hier alvast een aantal prachtige resultaten.

more information

Projecten - Bijzondere Objecten

Hier vind u projecten waar vloerverf of betonverf is gebruikt voor bijzondere objecten. Denkt u bijvoorbeeld aan het verven van meubelen of aan het verven van een aanrechtblad. Dit is mogelijk met de verven van Vloeren-Coatings maar laat u altijd goed adviseren voordat u of uw applicateur aan de slag gaat.

more information

Projecten - Belijningsverf

Belijningverf kan erg belangrijk zijn voor een bedrijf of gebouw. Denkt u bijvoorbeeld aan de veiligheid of het markeren van verschillende gedeeltes in een fabriek. Belijningsverf kan gecombineerd worden met andere vloerverven van Vloeren-coatings. Voor meer informatie over belijningsverf producten, neem contact op.

more information

Projecten - Bedrijfsvloeren

De uitstraling van een bedrijf is erg belangrijk. Hier kan een vloerverf een grote rol in spelen. Een strakke vloer bij binnenkomst is een mooi welkom. Daarnaast moet de vloer ook nog slijtvast en sterk zijn. De meeste bedrijfsvloeren worden zwaar belast door mensen die er overheen lopen .

more information

Projecten - Garagevloeren

Een vloerverf voor een garagevloer krijgt aardig wat te voorduren. Zo zitten er weekmakers in banden en die kunnen de vloerverf aantasten. Erg belangrijk dus dat de juiste verf gekozen wordt. Hier ziet u een aantal projecten waar Vloeren-Coatings bij betrokken is geweest. Vloerverven zijn in vele verschillende kleuren te verkrijgbaar en kunnen dus helemaal naar uw behoefte gemengd worden.

more information
Badkamer verven? Betonverf maakt het mogelijk!

Badkamer verven? Betonverf maakt het mogelijk!

Een badkamer verven gaat snel en zeker met vloerverf. Dat ondervond de familie Oldenburger in Roswinkel. Het gezin benaderde Vloeren-coatings.nl met het plan om de badkamer een opknapbeurt te geven. Uiteindelijk zijn zowel de vloer, de muur, de trap én het wasbakmeubel behandeld met trestjerner.

more information
Vloerverf geeft marmoleumvloeren nieuw leven

Vloerverf geeft marmoleumvloeren nieuw leven

Oude marmoleumvloeren krijgen een nieuw leven met vloerverf. Dat bleek uit dit project in het noorden van Nederland waarvoor Vloeren-coatings de verf leverde.

more information
Vloerverf voor huisartsenpraktijk: een stap vooruit

Vloerverf voor huisartsenpraktijk: een stap vooruit

Ook de praktijkruimte van een huisarts wordt met vloerverf een stuk mooier én hygiënischer.

more information
Veeleisende fabrieksvloer krijgt nieuwe betonverf

Veeleisende fabrieksvloer krijgt nieuwe betonverf

Fabrieksvloeren en vloerverf vormen een haast onafscheidelijk koppel. Met de juiste betonverf blijft een industrievloer van hoge kwaliteit, kan er probleemloos gewerkt worden en is ze gemakkelijk schoon te maken.

more information
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube