• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Aanrechtblad schilderen? Dat kan met betonverf!HOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BIJZONDERE OBJECTEN >> AANRECHTBLAD SCHILDEREN? DAT KAN MET BETONVERF!

Vloeren Coatings is niet alleen specialist in vloeren. Onze vloerverf is ook voor andere doelen toe te passen. Dit bleek laatst bij een project in Amsterdam-Noord. In de keuken van een nieuwe woning aan de noordkant van Amsterdam liet een van onze klanten op ons advies een coating aanbrengen op een betonnen aanrechtblad. Aan de ene kant konden we de eigenaar zo een goede bescherming van het aanrecht bieden, aan de andere kant kon op deze manier de natuurlijke look behouden blijven.
 
Een goede keus voor een betonnen ondergrond
Het product dat we hiervoor adviseerden was Scanofloor Clear Coat. Deze transparante, matte coating sluit het aanrechtblad helemaal af, zodat er geen vloeistof doorheen komt. Ideaal voor de keuken, met andere woorden. Ook is Clear Coat hittebestendig. Anders dan sommige andere verf vergeelt het niet. Scanofloor Clear Coat (ook Scanofloor Clearfinish geheten) is een twee componenten betonverf en kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Hebt u ook een betonnen vloer of aanrechtblad dan is dit zeker een goede keus.


Een alternatief voor een betonnen ondergrond
Een alternatief is Oxan Aqua van Jotun. Dit is een vergelijkbaar product maar met een minder zware kwaliteit. Dit maakt het wat minder goed bestand tegen water en hitte. Dit komt tot uitdrukking in de wat lagere prijs. Vloeren Coatings adviseert bij het kiezen van een coating voor een aanrechtblad minder op de prijs te letten. Het gaat immers vaak om maar 1 of 2 liter die nodig is voor het schilderwerk. De kosten zijn dan altijd te overzien. Komt u er niet uit, vraag ons dan voor vrijblijvend advies.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube