• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Jotun Oxan helpt art center aan nieuwe vloerHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> JOTUN OXAN HELPT ART CENTER AAN NIEUWE VLOER

Een art center in Amsterdam-Noord heeft zich onlangs gevoegd in de rij tevreden klanten van Vloeren-coatings.nl en Jotun.
Wij hielpen het kunstcentrum aan de verf voor een nieuwe vloer: Jotun Oxan Aqua. De eigenaren zagen zich geconfronteerd met een 400 vierkante meter grote vloer die erg stoffig was. Schoonmaken bleek erg moeilijk. De betonnen ondergrond met open structuur was vrij grof en daardoor bleef veel vuil achter.
 
Transparante oplossing
De klant wilde hiervoor een oplossing maar zag een andere kleur niet zitten. Op het oog moest de vloer hetzelfde blijven. Wij stelden daarom Jotun Oxan Aqua voor, een transparante vloerverf die de ondergrond beschermt en mooi afsluit. Hierdoor krijgt vuil beduidend minder kans om zich te verzamelen. Omdat de vloer gladder wordt is schoonmaken eenvoudiger en kan men de vloer nu ook gewoon stofzuigen.
Uiteraard werd voor het aanbrengen alles gedaan om de ondergrond goed schoon te krijgen, ook al was dit niet zo gemakkelijk. Een vloer ontvetten voor het schilderen met vloerverf is essentieel voor een optimale hechting. Ook gaten opvullen is nodig.

Jotun Oxan Aqua kan als transparante vloerverf worden gebruikt, zoals in dit project, maar heeft nog een voordeel. Mocht u liever toch een kleur aanbrengen, dan functioneert Oxan Aqua heel goed als primer. U kunt er dan overheen schilderen met bijvoorbeeld Oxan a/u of Pre Dekverf van Scanofloor.

Het art center in Amsterdam houdt het graag bij transparant.Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube