• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Badkamer verven? Betonverf maakt het mogelijk!HOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BETONVERF VERVEN >> BADKAMER VERVEN? BETONVERF MAAKT HET MOGELIJK!

Een badkamer verven gaat snel en zeker met vloerverf. Dat ondervond de familie Oldenburger in Roswinkel. Het gezin benaderde Vloeren-coatings.nl met het plan om de badkamer een opknapbeurt te geven. Uiteindelijk zijn zowel de vloer, de muur, de trap én het wasbakmeubel behandeld met  trestjerner. 

Badkamers schilderen is niet iets wat iedereen doet. Veel mensen zijn immers niet bekend met de vele mogelijkheden van vloerverf. Vaak wordt gedacht dat verf een slechte keuze is voor ruimtes waarin veel water op vloer en wand komt.

Betonverf zoals  trestjerner is echter zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Hoewel de verf niet direct geschikt is voor douchevloeren en douchewanden (daarvoor bestaan andere oplossingen zoals 2-componenten vloerverf), is het product prima voor de iets minder natte gedeelten van de badkamer.
 

Voordelen Trestjerner betonverf
 
Deze slijtvaste verf van heeft een bijkomend voordeel: ze hecht niet alleen op beton, maar ook op hout. Dit betekent dat u  trestjerner ook op houten trappen en meubels kunt gebruiken, zoals de familie Oldenburger ondervond.
 
Het is bovendien watergedragen verf, dus relatief milieuvriendelijk, en  trestjerner is kleurvast. Dit is belangrijk, zeker als u zoals de familie Oldenburger kiest voor een witte tint. Verven op exoxy- of terpentinebasis gaan vergelen;  trestjerner niet.
 
Overigens is het product in alle denkbare kleuren leverbaar. Het is overigens aangeraden om op de vloer eerst een primer aan te brengen. Wij raden Scanofloor Uniprimer aan. Voor het schilderen van een douchehoek, adviseren wij u even contact met ons op te nemen voor gericht advies.
 
Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht. Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist Martijn Frie voor Vloeren Coatings.nl © 
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube