• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Belijningsverf in fabriekshalHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BELIJNINGSVERF >> BELIJNINGSVERF IN FABRIEKSHAL

Belijningsverf wordt nooit zomaar aangebracht. De lijnen hebben altijd een functie: ze bakenen terrein af of geven instructies. Zo ook in een fabriekshal in Nederland waar door middel van belijningsverf orde op zaken werd gesteld. In een deel van de hal stonden machines. Maar de totale ruimte was niet geweldig groot en het personeel zette regelmatig allerlei spullen neer vlakbij de machines. De apparatuur stond echter constant te draaien en de spullen stonden flink in de weg. Het was ook niet veilig.

Belijningsverf voor een betonvloer
De fabrikant loste het probleem op met belijningsverf. Deze werd in maart 2013 aangebracht met producten geleverd door Vloeren-coatings.nl. Sindsdien weet het personeel waar ze geen spullen meer mogen plaatsen. Rondom de zone met de machines werden lijnen getrokken. In dit geval was de ondergrond van beton. Hiervoor adviseerden we Scanofloor Uniprimer, een betonverf die niet alleen geschikt is voor hele vloeren, maar ook prima functioneert als belijning.

Een uitstekende oplossing met betonverf
Fabriekshallen zijn vaak koude ruimtes. Voor Uniprimer geen probleem: deze verf kan al worden aangebracht bij +2. In een geopende pot blijft het product zo’n acht uur goed, dus er kan een volle werkdag worden geschilderd. En omdat Scanofloor Uniprimer al na een uur droog is, hoeft het werk niet lang onderbroken te worden. De verf is in alle kleuren leverbaar. Voor belijning op een harde, dichte ondergrond adviseert Vloeren-coatings.nl altijd een 2-componenten-primer. Afhankelijk van de vraag hoe intensief de vloer wordt gebruikt, dienen een of twee lagen te worden aangebracht.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube