• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Betonlook voor wachtruimte van notarisHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> BETONLOOK VOOR WACHTRUIMTE VAN NOTARIS

De wachtruimte van een notariskantoor in Almere werd op ons advies voorzien van een nieuwe vloercoating met Jotun Oxan Olie. Dit is een transparante vloerolie voor allerlei soorten vloeren. Aangebracht in twee lagen, zoals in deze wachtruimte, geeft een prachtige betonlook. Alle ondernemers hebben er belang bij dat ze een goede indruk maken. Een prettige, rustgevende wachtkamer schept vertrouwen en dat is in elk beroep belangrijk, en al helemaal bij notarissen. Wie echter veel klanten ontvangt, zal het resultaat hiervan al snel aan de vloer kunnen aflezen: slijtage!
 
Een moderne en mooie uitstraling met betonverf
De vloerbedekking vervangen is kostbaar. Dat is niet de enige kostenpost, want er zal ook regelmatig schoongemaakt moeten worden. Kiezen voor een betonlook met vloerverf van Jotun is dan de ideale oplossing. Jotun is een merk uit Noorwegen en kan bogen op talloze uitstekende testresultaten in onafhankelijke onderzoeken. Hun product Oxan Vloer Olie dringt diep in de ondergrond en bindt alle losse stofveroorzakende deeltjes. Het oppervlak wordt daardoor zeer eenvoudig en snel te onderhouden. Dat scheelt tijd en geld. Even dweilen of desgewenst een boenmachine en het is weer schoon.
Het aanbrengen zelf is ook snel gebeurd. Een opknapbeurt van de vloer hoeft dus geen langdurige bedrijfssluiting in te houden. De wachtruimte bij de notaris in Almere laat bovendien zien dat een betonlook ook gewoon mooi en heel modern kan zijn. Met dit product, geleverd door Vloeren-coatings.nl boek je dus winst op alle punten.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube