• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Betonverf voor een hangar in LelystadHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> BETONVERF VOOR EEN HANGAR IN LELYSTAD

Bij de betonverf keuze telt het gebruik van de ondergrond. Weinig betonvloeren hebben het zo zwaar te verduren als hangars. Vliegtuigen zijn zwaar en voorzien van banden die weekmakers bevatten en bij het onderhoud van de toestellen kunnen allerlei middelen en machines worden gebruikt die de betonverf hevig op de proef kunnen stellen. Vloeren-coatings.nl adviseerde bij de opknapbeurt van een betonvloer in een hangar in Lelystad. Hiervoor werd een pantser-betonverf gebruikt. Dit product is bestand is tegen zware omstandigheden en goed chemisch resistent.


Betonverf voor beton, zandcement en anhydriet
Scanofloor Pantser betonverf is een oplosmiddelvrije, twee componenten harde epoxy coating voor de behandeling van vloeren binnen en buiten. Scanofloor Pantser kan in meerdere lagen worden toegepast, en heeft daarmee een groot laagdiktebereik. Dit soort betonverf is geschikt als harde slijtvaste bekleding voor steenachtige ondergronden zoals beton, zandcement en anhydriet in bijvoorbeeld kantoren, winkels, magazijnen, parkeergarages en dergelijke. Een geweldige betonverf dus voor een ruimte als deze!


Advies over betonverf in een hangar
Het is tevens geschikt als uitvlak- en egalisatiemiddel door middel van de schraptechniek, en als gietlaagmassa. Bij zuigende ondergronden en anhydriet moet wel altijd een primer worden toegepast. Scanofloor Pantser kan stroef of decoratief worden afgewerkt door instrooien. Slijtvast, chemisch resistent en vloeistofdicht: wie een hangarvloer moet laten bijwerken, kan zich geen beter product wensen. Vloeren-coatings.nl geeft u graag advies als u zelf een betonvloer hebt die van een nieuwe betonverf moeten worden voorzien. Vooraf nadenken kan een hoop kopzorgen achteraf besparen.


Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube