• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Betonverf voor tafels en stoelenHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BIJZONDERE OBJECTEN >> BETONVERF VOOR TAFELS EN STOELEN

Tafel en stoelen verven met betonverf? Ja, dat kan. Dit blijkt uit een bijzonder project waarbij Vloeren Coatings advies uitbracht aan het bedrijf Serve Service. Serve Service is een bedrijf dat stoelen en tafels verhuurt voor feesten en partijen. Die meubelstukken krijgen weleens een stootje en worden bijna aan de lopende band verhuisd en verplaatst. De kans op krasjes en andere kleine beschadigingen is dus heel groot. Serve Service wilde het meubilair duurzamer maken. De oplossing? Jotun Oxan A/U.
 
Betonverf voor meerdere ondergronden
Officieel is dit een vloerverf voor beton. Maar die omschrijving doet dit bijzondere product te kort. Je kunt er namelijk bijna alles mee schilderen, zolang het gaat om gebruik binnenshuis. Denk aan steen, muren in badkamers, maar ook MDF, hout, kasten en tafels. Of je nu kwasten of rollers gebruikt, je bereikt er een erg strak effect mee.

De beste Producten voor uw betonvloer
Aan de foto is te zien dat het een prachtige vloer coating geeft die bovendien enorm sterk is. Dat laatste was in dit geval ook van doorslaggevend belang. Want een mooi kleurtje kun je met veel soorten verf krijgen, maar een geweldige sterke vloercoating haal je alleen met de beste producten in huis. En dat was essentieel voor Serve Service. Oxan A/U is een betonverf product van Jotun, de Noorse fabrikant van kwaliteitsverf bij uitstek. Vloeren Coatings geeft graag advies over de vele toepassingsmogelijkheden voor dit verrassend veelzijdige product.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube