• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Betonvloer schilderen in zijde-achtig grijsHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - VLOERVERF >> BETONVLOER SCHILDEREN IN ZIJDE-ACHTIG GRIJS

Begin 2013 was Vloeren-coatings.nl als adviseur betrokken bij de afwerking van een vloer in een verbouwde boerderij bij Amsterdam. Het oude pand, in eigendom van de familie Simons, had een vloeroppervlak van 150 vierkante meter: een relatief groot oppervlak voor een woning. De betonnen vloer, die er bij een vorige renovatie was ingelegd, was dringend toe aan een opknapbeurt. Er was veel vuil in de vloer getrokken.
 
De juiste oplossing voor uw betonvloer
De familie Simons wilde eigenlijk een transparante afwerking omdat ze de betonlook wel mooi vind. Maar vanwege het vuil was transparant schilderen geen optie, omdat dit het vuil te veel zichtbaar zou laten. In overleg met Vloeren-coatings.nl werd daarom gekozen voor een coating in zijde-achtig grijs (kleurcode ral 7044). Eerst werd de vloer goed geschuurd. Hierna werd Scanofloor Uniprimer aangebracht. Hiermee zorgden we voor een grondlaag die de vloer tegen toekomstig vuil beschermt.

Twee lagen kwaliteitsverf van Jotun
De afwerking gebeurde met twee lagen Jotun Oxan A/U, een kwaliteitsverf uit Noorwegen op waterbasis die ontwikkeld is voor binnengebruik. Jotun Oxan A/U behoudt zijn oorspronkelijke kleur voor lange tijd. De familie Simons kan dan ook weer vele jaren genieten van een mooie vloer. Hebt u ook een betonvloer die dringend opgefrist moet worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 
Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.

 
 
Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op
06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube