• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Betonvloer in scouttinggebouwHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> BETONVLOER IN SCOUTTINGGEBOUW

De scoutinggroep Jan van Riebeeck in Eefde wilde een vloercoating die aan bijzondere voorwaarden moest voldoen. De vloer moest niet alleen slijt- en krasvast zijn, maar ook hufterproof, met andere woorden: bestand tegen vandalisme. Vloeren-coatings.nl bedacht de oplossing. Het is goed voor te stellen waarom de scouting een vloer wilde die hufterproof moest zijn. De groep bouwde het afgelopen jaar een nieuw scoutinggebouw en daar is veel tijd, geld en liefde ingestoken. Niemand wil dat vervuild zien worden door een paar onverlaten.
 
Betonverf is eenvoudig aan te brengen
Wij adviseerden de nieuwe betonvloer van een coating te voorzien. Natuurlijk werd de vloer eerst goed geschuurd alvorens er geschilderd werd. De ideale oplossing voor dit soort projecten is Oxan Olie van Jotun. Dit is een uitermate slijtvaste coating die erg hard wordt. Dit kan dus tegen een stootje en je kunt er gerust een hele bende scouts op loslaten. Bijkomend voordeel is dat dit verfproduct zeer eenvoudig is op te brengen. Daarna is het maar een paar dagen en dan kun je het normaal belasten. Jarenlang plezier gegarandeerd.


2 lagen betonverf
De eerste laag is in dit geval verdund met 50 procent terpentine, de tweede laag met 20 procent. Die tweede laag werd pas aangebracht nadat de eerste volledig hard was en niet plakte. Dit is belangrijk om te onthouden als u het zelf gebruikt. Is de eerste laag namelijk niet volledig droog, dan bestaat de kans dat de tweede laag de eerste weer opweekt. Desgewenst kunnen wij u meer diepgaand advies geven over het juiste gebruik van deze betonverf. We wisten al dat Oxan Olie geschikt was voor garages, werkplaatsen, liftschachten, expositieruimten, kantoor, wachtkamers en vliegtuighangars. Sinds kort kunnen we daar scoutinggebouwen aan toevoegen!


Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube