• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Nieuwe betonvloer op vijf verdiepingen in vastgoedkantoorHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BETONVERF VERVEN >> NIEUWE BETONVLOER OP VIJF VERDIEPINGEN IN VASTGOEDKANTOOR

Geen project is te groot voor een goed op elkaar ingespeelde betonvloer applicatie-service: in 2016 bracht een schildersteam een PU gietvloer van 1500 vierkante meter aan in het nieuwe bedrijfspand van AIG Vastgoed. Het was een grote uitdaging, maar ze zijn erin geslaagd om dit project tot een resultaat te brengen dat voor alle partijen meer dan bevredigend is gebleken.
 
Dat begon al voordat de eigenlijke klus geklaard werd. Er waren meerdere aanbieders voor dit prestigieuze project. Vloeren-coatings.nl werd als adviseur ingeschakeld vanwege de flexibele aanpak en de gunstige prijs/kwaliteit-verhouding.
 
Een gietvloer op kleur
De strakke planning en ingewikkelde logistiek maakten de uitvoering niet gemakkelijk. Het keldergedeelte was oneffen en wel zo erg dat er eerst een laag uitvlakmortel is aangebracht om voor een vlakke en draagkrachtige ondergrond te zorgen. Hierna is op vijf verdiepingen een PU Gietvloer systeem aangebracht. Deze werd volledig aangepast aan de wensen van zowel de opdrachtgever als de architect. Belangrijk was daarbij de kleur. Die moest een eenheid vormen met het design-interieur maar natuurlijk ook voldoen alle gangbare gebruikseisen. Slijtvastheid en makkelijk in onderhoud speelden een doorslaggevende rol.
 
De scanofloor colourcoat is een 2 componenten  PU ( poly urhethaan) coating die in alle kleuren leverbaar is. Deze is kleurvast, slijtvast, vloeistofdicht en zeer geschikt om oude gietvloeren mee te overlagen. Het is verstandig om de colourcoat af te werken met een transparante toplaag. Dit is de clearcoat. Deze is kleurloos, transparant en mat qua uiterlijk. Hiermee bescherm je je kleurlaag. Oppervlakkige krasjes worden hiermee opgevangen en zetten zich niet af in de kleurlaag. Deze laag wordt meestal maar 1x opgezet.
 
Het eindresultaat? Een fantastische werkvloer waar alle partijen met recht trots op zijn, uitgevoerd door een betonvloer applicatie-team dat bestaat uit vakmensen die zich persoonlijk betrokken voelen bij hun taak. Kwaliteit, service en aandacht staan ook voor Vloeren-coatings.nl altijd voorop, ongeacht de omvang van het project.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube