• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Bezemfabriek krijgt nieuwe laag betonverfHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> BEZEMFABRIEK KRIJGT NIEUWE LAAG BETONVERF

Elke betonvloer is anders en het is belangrijk dat betonverf en schilderwijze daarop aangepast worden. In fabrieksruimtes is een adequate voorbehandeling bovendien essentieel. Waar wordt de betonvloer voor gebruikt? Het antwoord op die vraag bepaalt het succes.


Weekmakers in rubberbanden
In deze fabriek is gebruik gemaakt van de Scanofloor Uniprimer Betonverf en de Scanofloor Predek Betonverf. Scanofloor Pantser betonverf is een oplosmiddelvrije 2K high-build epoxy voor binnen en buiten. Het product is toepasbaar op beton, cementdekvloeren, asfalt-betonvloeren, en op wanden. Het is verkrijgbaar in alle kleuren en is zijdeglans. Aangezien er in deze hal ook gereden wordt met rubberbanden moest de betonverf hier goed tegen bestand zijn. Weekmakers in rubber kunnen betonverven opweken en voor onthechting zorgen. Nadat de betonvloer gerepareerd werd met Scanofloor Multiplamuur schoongemaakt en licht opgeschuurd, kon er begonnen worden met het uitrollen van de betonverf.


Pot-life van betonverf
Als u dit zelf doet, moet u altijd rekening houden met de zogenaamde Pot-life. Vaak maar 1-2 uur. Dit wil zeggen dat de betonverf nadat hij gemengd is slechts 2 uur verwerkbaar is. Predekverf wordt vooral toegepast op beton, zand-cement en anhydriet. De betonverf is ook geschikt voor het afwerken van ingestrooide oppervlakken, voor asfalt-betonvloeren, hout en voor metaal dat met een roestwerende primer is behandeld. De slijtvastheid is uitstekend en de verf is waterbestendig en toch dampdiffuus. Dankzij de goede voorbereiding en zorgvuldige afwerking was de klant uitermate tevreden.


Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube