• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Veeleisende fabrieksvloer krijgt nieuwe betonverfHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> VEELEISENDE FABRIEKSVLOER KRIJGT NIEUWE BETONVERF

Fabrieksvloeren en vloerverf vormen een haast onafscheidelijk koppel. Met de juiste betonverf blijft een industrievloer van hoge kwaliteit, kan er probleemloos gewerkt worden en is ze gemakkelijk schoon te maken.

Wij leverden de verf voor deze fabrieksvloer in Weesp. Nadat de betonvloer goed was gereinigd werd de ondergrond met een diamantschuurmachine geschuurd. Dit gaf natuurlijk stof af. Het is na het schuren dan ook belangrijk om goed te stofzuigen, want hier ook gebeurde.
 

Vloerverf en grondlaag

Als voorbereiding voor de verflaag ging er Scanofloor Uniprimer op. Dit is een 2componentenprimer die een zeer goede hechting van de toplaag  geeft en de vloer optimaal ondersteunt. De toplaag op deze fabrieksvloer was een 2- componentencoating op basis van epoxy: Scanofloor Pre Dekverf. Deze vloerverf is bestand tegen de weekmakers van autobanden en chemicaliën. Aan een fabrieksvloer worden hoge eisen gesteld. Met Pre Dekverf levert dit geen problemen op.
 
Om goede resultaten te krijgen en het juiste product te kiezen bij het verven van bedrijfsvloeren is het altijd belangrijk dat u goed advies krijgt. Vloeren-coatings geeft gratis advies, ook als u de coating zelf verwerkt. Tevens kunnen we helpen bij het uitbesteden aan een applicateur. Dus: gewoon even bellen!
 
Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht. Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube