• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Garagevloer van Zender in eigen beheer geverfdHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - GARAGEVLOEREN >> GARAGEVLOER VAN ZENDER IN EIGEN BEHEER GEVERFD

Een garagevloer opnieuw verven is een vak apart. In een garage wordt natuurlijk veel gereden. Omdat autobanden weekmakers, is het uitermate belangrijk dat de gekozen verf bestand is tegen weekmakers. Vloeren-coatings.nl leverde de producten voor de verfbeurt van garagebedrijf Zender en met succes, want de ruimte ziet er nu letterlijk schitterend uit.
 
Zelf schilderen van een garagevloer
Zender is een garagebedrijf waarin niet alleen standaardauto’s van Ford in orde worden gemaakt, maar waarin wagens ook van allerlei opties worden voorzien zoals speciale bumpers, mistlampen en dergelijke. De vloer wordt intensief gebruikt en de auto's rijden er af en aan. Dit is iets om bij stil te staan voordat de verf en werkwijze worden gekozen. We zeggen bij Vloeren-coatings.nl altijd dat vloeren ook goed in eigen beheer geschilderd kunnen worden als de voorbereiding maar klopt. Deze garage is hiervan een voorbeeld.

Een goede voorbereiding van een garagevloer
Tijdens de Kerstperiode heeft men de gehele vloer mechanisch ontvet en aangeschuurd. Eerst zijn alle scheuren bewerkt met de Scanofloor Multiplamuur, de kale plekken met Jotamastic 87 en aansluitend is de gehele vloer afgewerkt met twee lagen Penguard Topcoat. Dit zijn professionele producten die zeker niet door iedereen gebruikt worden. Maar voor wie onze hulp en advies inroept, is dat geen probleem.
Het geeft aan dat Vloeren-coatings.nl op vrijwel al uw vragen een antwoord kan geven en ook een tiptop in orde zijnd product van Jotun erbij levert. Het van oorsprong Noorse Jotun is immers een van de grootste vloerverfleveranciers in de wereld.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube