• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Gietvloer in openbare ruimte verfrist met vloercoatingHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BIJZONDERE OBJECTEN >> GIETVLOER IN OPENBARE RUIMTE VERFRIST MET VLOERCOATING

Gietvloeren in openbare ruimtes krijgen aardig wat te verwerken en moeten regelmatig een onderhoudsbuurt met vloerverf ondergaan. Dat merkte ook een van onze klanten. Gelukkig hielpen wij hem uit de brand met deskundig advies.
 
Als de toplaag van een gietvloer gaat slijten moeten er tot twee nieuwe toplagen op aangebracht worden. Een gebruikelijke procedure is dan de oude lagen goed ontvetten, lichtjes opschuren met de schuurmachine en dan met Scanofloor Clearcoat van een nieuwe laag voorzien. Clearcoat is een transparante, niet vergelende 2-componenten vloercoating. Deze geeft echt een 'boost' aan de kleur en bovendien een uitstekende bescherming. Een versleten toplaag op een gietvloer ziet er lelijk uit, constateerde deze klant. De kleur was bovendien niet zoals hij het wilde hebben.

Transparante Colourcoat

Er werd voor gekozen om er een transparante laag overheen te zetten waardoor de kleur er weer wat beter uitzag. De klant kan er eventueel voor kiezen om later de kleur alsnog te veranderen met de colourcoat. Mocht het zo zijn dat de kleur niet meer past bij uw interieur, dan kan een gietvloer namelijk geschilderd worden met Scanofloor Colourcoat. Hierna moet wel altijd een laag Clearcoat overheen gezet worden. Deze extra laag geeft dan nog een extra bescherming aan de vloer.


Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht. Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube