• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Gietvloer in winkel in AlmereHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> GIETVLOER IN WINKEL IN ALMERE

In januari 2013 was Vloeren Coatings betrokken bij een project in Almere. Daar kreeg een winkel een nieuw gietvloer. Wij leverden de betonverf.
 
Gietvloeren zijn vloeren van kunststof die vloeibaar worden gegoten en daarna uitharden. Het eindresultaat kent geen naden en laat geen vloeistoffen door. Ze kunnen in elke gewenste kleur worden gegoten. De vloeren zijn makkelijk in onderhoud en geven het idee de ruimte te vergroten. De levensduur en de duurzaamheid zijn afhankelijk van de samenstelling.

Een slijtvaste betonvloer voor een winkel
De drukbezochte winkel in Almere had eerst een andere vloer. Die was echter versleten. De nieuwe vloer werd gegoten met twee verschillende grijstinten. Gekozen werd voor een opbouw in vijf lagen van hoogwaardige gietcoatings. De laatste twee lagen zijn transparante coatings. Deze brengen een slijtvaste laag aan. Gietvloer slijten nauwelijks door gebruik, maar zijn nooit krasvast. Dit betekent dat scherpe voorwerpen de vloer altijd kunnen beschadigen. Een gietvloer kan, afhankelijk van de kleuren, een zeer aantrekkelijke look hebben. Die kunt u goed benaderen met een strakke betonvloer.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube