• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Havenloods in RotterdamHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> HAVENLOODS IN ROTTERDAM

Voor Vloeren Coatings is geen project te groot of te klein. De eigenaars van een havenloods in Rotterdam vroeg ons om te helpen om de ruimte van een nieuwe laag betonverf te voorzien. Het ging om een oppervlak van 400 vierkante meter. Wij brengen alleen advies uit en leveren de producten, en we geloven de uitvoerders die zeiden dat dit een behoorlijke klus was. Niet alleen vanwege het grote oppervlak, maar ook omdat de vloer alle tekenen toonden van intensief gebruik. Dus moest er eerst intensief gereinigd worden om alle vieze plekken te verwijderen. Was dit niet gebeurd, zou bij het schuur het vuil in de vloer geschuurd worden.
 
Scanofloor Predek verf - de optimale bescherming
Het schuurwerk werd aangepakt met korrel 40. Dit is vrij gangbaar bij vloeren die niet heel dicht gevlinderd zijn. Een gevlinderde vloer is een vloer die tijdens het droogproces keer op keer is gepolijst. Het schuurwerk in de havenloods werd gevolgd door een stofzuigbeurt en daarna kon het coaten beginnen. Om de vloer mooi dekkend te krijgen werd een laag Pre Dekverf (populaire vloerverf) aangebracht. Deze is zeer goed bestand tegen de weekmakers van autobanden. Geen overbodige luxe, want in de loods zouden regelmatig vrachtauto's staan.

Advies over diverse vloerverven
In de vloer van de havenloods zaten ook oneffenheden die met een schraplaag werden weggewerkt. Dit zorgt voor een mooi egaal effect. De vloercoating zit er nu op en de havenloods kan er weer tegen. Hebt u een bedrijfsruimte, werkplaats, loods of magazijn dat een frisgeverfde betonvloer nodig heeft, neem dan zeker contact op met Vloeren Coatings.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube