• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Houten vloer krijgt nieuwe uitstralingHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - VLOERVERF >> HOUTEN VLOER KRIJGT NIEUWE UITSTRALING

Vloeren-Coatings adviseerde een klant in Amstelveen in het najaar van 2013 bij het aanbrengen van een nieuwe beschermende laag vloerverf op een houten vloer. De eigenaar wilde de woonkamer veranderen door de vloer een andere kleur te geven. Eigenlijk waren er twee vloeren. De ene was een kleine van vurenhout, wat de verf meer absorbeert en daardoor een mattere uitstraling geeft. Er was ook een grotere vloer. Door de lichte glans was te zien dat het om een hardere houtsoort ging. Bij harder hout wordt de verf minder opgenomen en is er iets meer glans.

Voor het oppervlak van in totaal 60 vierkante meter adviseerden wij Jotun Oxan A/U. Dit is van origine een betonverf, maar kan ook prima worden gebruikt op houten vloeren. Oxan A/U hecht zeer goed op hout en is bijzonder slijtvast. De verf wordt iets harder dan gewone houtverf en geeft daardoor extra bescherming. De verwerking is meestal 1 liter voor 10 vierkante meter.

Eerst is de vloer goed geschuurd met een schuurmachine korrel 80. Hierna is alles stofvrij gemaakt en ontvet. De Jotun Oxan A/U is in twee lagen aangebracht met gewone rollers en, voor de moeilijke hoekjes, een paar kwasten.

Sterk en milieuvriendelijk
Vloeren zijn een sterk sfeerbepalend element in een kamer. Met de hout- en betonverven van Jotun zijn alle kleuren mogelijk. De vloeren kunnen tegen een stootje. Mocht je toch een kras maken met iets scherps, dan is het zo bijgewerkt. Coatings van Jotun zijn niet alleen ijzersterk maar ook vrij van oplosmiddelen. Ze zijn dus goed voor jezelf en het milieu.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube