• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Houten vloer verven in een woning in VoorburgHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - VLOERVERF >> HOUTEN VLOER VERVEN IN EEN WONING IN VOORBURG


Houten vloeren in woonhuizen kun je niet vergelijken met vloeren in bedrijfspanden. Dit is van invloed op de verf. Vloeren-coatings.nl kijkt altijd naar de beste kwaliteit voor de juiste situatie.

 Dat deden we ook voor een familie in Voorburg.
 
Zij zochten naar een goede en duurzame bescherming voor de parketvloer in hun woning. Het ging om een vrij zachte vloer van onbewerkt hout met een grove structuur.  Door spelende kinderen en hond kwamen er veel deuken in de vloer en werd de vloer door de grove structuur snel vies. Hierdoor moest de houten vloer bijna elke dag gewassen en gestofzuigd worden. Bescherming was gevraagd, maar de klant wilde wel de structuur van het hout blijven zien.
 
Een transparante coating was daarom de beste oplossing.  Wij adviseerden de Jotun vloerverf. Door de vloer licht op te schuren en af te lakken maakt men eigenlijk een beschermende laag waardoor slijtage flink wordt vertraagd. Bovendien hecht het stof zich minder snel en is de vloer hierdoor makkelijker schoon te houden. 
 
Het schuren gebeurde met een schuurmachine, de vloerverf werd met de roller opgebracht. Voor het oppervlak van circa 100 vierkante meter bleek 10 liter Jotun lakverf voldoende. De eigenaar voerde zelf het project uit en was erg tevreden met het resultaat.
 
Er zijn verschillende mogelijkheden om een vloer te lakken. Er zijn ook veel verschillende type lakken. Hoogglans, zijde, mat, een 2 componenten of 1 component.
 
Type verf hangt af van de gebruiker en waar de vloer voor wordt gebruikt. Laat u goed voorlichten zodat u niet teleurgesteld bent over het resultaat 
 
Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.
 
Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube