• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Keldervloer eerst transparant, dan dekkendHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BETONVERF VERVEN >> KELDERVLOER EERST TRANSPARANT, DAN DEKKEND

De familie Vlieger wilde een nieuwe vloer in de kelder van hun woning. Gekozen werd voor een transparante coating die daarna dekkend werd afgewerkt. Dit gebeurde om esthetische redenen. Het ging om een vloer die was afgewerkt met het egaliseermiddel egaline. Zoals veel mensen koos ook de familie Vlieger aanvankelijk voor het aanbrengen van een beschermende, transparante laag. Hiervoor werd Scanofloor Uniprimer gebruikt, een transparante primer met twee componenten. Het nadeel van transparante primers op beton is dat de laag de kleur van het beton benadrukt, als het ware “naar boven haalt”. Soms levert dit een mooi effect op, maar niet altijd. Valt het tegen, kan er alsnog worden gekozen voor een dekkende afwerking.

Een dekkende toplaag met Jotun betonverf
In dit geval bracht de laag de kleur van de egaline naar voren. Dit leverde een onrustig beeld op. De familie Vlieger koos daarom voor een dekkende toplaag. Aangezien er vloerverwarming was, adviseerde Vloeren-coatings.nl voor Oxan A/U. Deze verf van Jotun is zeer goed bestand tegen de hoge temperatuur van verwarmingsbuizen en verkleurt hierdoor niet.

Een transparante verf voor uw betonvloer
Wilt u graag weten hoe uw vloer eruit komt te zien na het aanbrengen van een transparante primer? Hier is een handige tip. Pak een vochtige doek en ga met deze over de betonvloer. Kijk hoe de vloer reageert. U krijgt zo een goede indicatie hoe het beton eruit komt te zien bij een transparante afwerking. We raden u aan voor verdere informatie contact op te nemen met Vloeren-coatings.nl. Ons advies is zoals altijd gratis.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube