• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Magazijnvloer van bouwmarkt geschilderdHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> MAGAZIJNVLOER VAN BOUWMARKT GESCHILDERD

Een doe-het-zelf-winkel in Almere heeft in januari 2011 de magazijnvloer laten schilderen op advies van Vloeren-coatings.nl. De drukbezochte bouwmarkt heeft nu een prachtige vloer die voor een lange tijd tegen alles bestand is. Een bouwmarkt is geen alledaagse winkel. Er gaat meer over de vloer dan alleen een groot aantal voeten. Er worden zware producten over getransporteerd en natuurlijk valt er weleens wat op de grond. Tegen een stootje kunnen is belangrijk.

De oplossing voor een betonvloer
Een doe-het-zelf-markt heeft dus een vloer nodig die hufterproof, stofvrij en stoer moet zijn. En het liefst nog makkelijk in onderhoud, want het oppervlak is groot en het kost alleen daarom al veel tijd om de vloer schoon te houden. Vloeren-coatings.nl werd gevraagd een oplossing te bedenken die niet alleen kwalitatief goed was maar ook betaalbaar. Het antwoord luidde: Oxan olie van Jotun. Dit product van het Noorse topmerk is uitermate geschikt voor grote magazijnhallen. Het is niet verwonderlijk dat zelfs Ikea het in veel vestigingen toepast. Maar je hoeft geen meubelreus of bouwmarkt te zijn om Oxan te gebruiken: het product is ook prima voor in de huiskamer.


Het aanbrengen van de betonverf
De eerste laag Oxan olie wordt met 50 procent verdund, de tweede laag met 20 procent. Het resultaat is een slijt- en krasvaste vloer, tegen een bovendien zeer sympathieke prijs, want één vierkante meter kost ongeveer 1 euro 20 inclusief btw bij binnengebruik. Stof en water krijgen met deze oplossing ook geen kans, wat een extra coating die tegen water beschermt overbodig maakt. Bij buitengebruik wordt Oxan met 100 procent verdund. Hebt u vragen over Oxan of andere betonverf van Jotun, neem dan contact op.


Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube